Skip to main content

REACȚIE. Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan după ce a renunțat la procesele PMB cu presa: „Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi”

 
REACȚIE. Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan după ce a renunțat la procesele PMB cu presa: „Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi”

Gabriela Firea îi răspunde lui Nicușor Dan, pe care îl acuză de trafic de influență pentru interlopi. Reacția vine după ce actualul edil al Capitalei a anunțat ca va renunța la toate procesele Primăriei cu presa, deschise în mandatul Gabrielei Firea. 

„Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici.

Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei. Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii”, spune Firea într-o poziție trimisă Paginademedia.ro, cu privire la procesele cu jurnaliști și publicații. 

Publicitate

Reamintim că Nicușor Dan a anunțat, ieri, că Primăria Capitalei va renunța la procesele deschise cu presa, când primar era Gabriela Firea.

Este vorba, printre altele, de acțiuni în instanță deschise contra unor publicații si nume ca Libertatea, Cătălin Tolontan, Adevărul și Ana Poenariu (Rise Project).

Atac la Nicușor Dan: Un om care a facut trafic de influenta

În punctul său de vedere, Firea îl atacă pe Nicușor Dan și îl acuză de trafic de influența „pentru niște interlopi”:

„Daca pe noul primar nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu ma mira! Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi care si-au construit casa pe domeniul public, in parc, in dispretul legii, nu poate fi decat o persoana care dispretuieste legea, institutiile statului, care nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar”, spune fostul primar general. 

Firea face referire la episodul în care Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan (candidat PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei) discuta cu Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, pe tema demolării unui imobil din “Orășelul Copiilor”. Imobilul aparținea unui individ controversat, Mihai Mitrache zis Câine.


Citește și: Fără procese cu presa. Primăria Bucureștiului renunță la procesele contra jurnaliștilor, deschise când Gabriela Firea era primar


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu