Skip to main content

EXCLUSIV. Toni Grecu, după ce mai multe site-uri l-au dat „internat în stare gravă”: Cei de la RTV au fost singurii care m-au sunat

 
EXCLUSIV. Toni Grecu, după ce mai multe site-uri l-au dat „internat în stare gravă”: Cei de la RTV au fost singurii care m-au sunat
Foto | Sapteseri.ro

EXCLUSIV„Nu am fost și nici nu sunt la ATI”, a spus Toni Grecu, fondatorul Divertis, pentru Paginademedia.ro. Reacția vine în contextul în care mai multe site-uri, printre care Antena 3, Știripesurse.ro sau EVZ, l-au dat ca fiind „internat în stare gravă la ATI”

Ulterior, informația a fost dezmințită și de soția sa pentru Libertatea. 

Publicitate

"S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică", a declarat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro

Contactat de Paginademedia.ro, Toni Grecu spune că a fost sunat de o singură publicație: România TV. De altfel, RTV se numără printre publicațiile care au abordat subiectul fără să exagereze

„Dintre situri sau publicații nu m-a contactat nimeni. Singurii au fost cei de la RTV. M-au intrebat dacă sunt la ATI”, a menționat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro. 

Toni Grecu a făcut precizări și cu privire la starea sa de sătătate: 

Nu e o forma ușoară, cert, dar nici ca în știrea inițială.

Nu am fost și nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a subliniat acesta. 

Acesta a mai spus că informațiile apărute în presă „au declanșat o avalanșă, fără motiv”:

Paginademedia.ro: Care a fost efectul acestei stiri asupra ta si asupra familiei/prietenilor? Cum crezi ca ar trebui sa abordeze jurnalistii astfel de situatii?

Toni Grecu: „Nu pot face eu acum deontologie. Nu am gândul la asta. Dar pot spune că s-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică. Doctorii au  fost asaltați de telefoane de peste tot, fără să înteleagă de ce...”


Citește și: Anatomia unui Fake. „Toni Grecu, în stare gravă la ATI” - au titrat site-uri ca Antena 3, EVZ, Știripesurse sau Playtech. Soția actorului, pentru Libertatea: Nu a fost la ATI!


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu