Skip to main content

EXCLUSIV. Toni Grecu, după ce mai multe site-uri l-au dat „internat în stare gravă”: Cei de la RTV au fost singurii care m-au sunat

 
Foto | Sapteseri.ro
Foto | Sapteseri.ro

EXCLUSIV. „Nu am fost şi nici nu sunt la ATI”, a spus Toni Grecu, fondatorul Divertis, pentru Paginademedia.ro. Reacţia vine în contextul în care mai multe site-uri, printre care Antena 3, Ştiripesurse.ro sau EVZ, l-au dat ca fiind „internat în stare gravă la ATI”.

Publicitate

Ulterior, informaţia a fost dezminţită şi de soţia sa pentru Libertatea.

"S-a declanşat o avalanşă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică", a declarat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro

Contactat de Paginademedia.ro, Toni Grecu spune că a fost sunat de o singură publicaţie: România TV. De altfel, RTV se numără printre publicaţiile care au abordat subiectul fără să exagereze.

„Dintre situri sau publicaţii nu m-a contactat nimeni. Singurii au fost cei de la RTV. M-au intrebat dacă sunt la ATI”, a menţionat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro.

Toni Grecu a făcut precizări şi cu privire la starea sa de sătătate:

Nu e o forma uşoară, cert, dar nici ca în ştirea iniţială.

Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a subliniat acesta.

Acesta a mai spus că informaţiile apărute în presă „au declanşat o avalanşă, fără motiv”:

Paginademedia.ro: Care a fost efectul acestei stiri asupra ta si asupra familiei/prietenilor? Cum crezi ca ar trebui sa abordeze jurnalistii astfel de situatii?

Toni Grecu: „Nu pot face eu acum deontologie. Nu am gândul la asta. Dar pot spune că s-a declanşat o avalanşă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică. Doctorii au fost asaltaţi de telefoane de peste tot, fără să înteleagă de ce...”


Citeşte şi: Anatomia unui Fake. „Toni Grecu, în stare gravă la ATI” - au titrat site-uri ca Antena 3, EVZ, Ştiripesurse sau Playtech. Soţia actorului, pentru Libertatea: Nu a fost la ATI!


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Cred că Selly va murii de ciudă văzând știrea asta! :)

Trimite un comentariu

sus