Skip to main content

COMUNICAT. SKiN MedSpa te pregăteşte de vară cu ajutorul soluţiilor inovative de epilare definitivă cu laser

 
COMUNICAT. SKiN MedSpa te pregăteşte de vară cu ajutorul soluţiilor inovative de epilare definitivă cu laser

COMUNICAT. Epilarea definitivă nu a fost niciodată mai simplă, iar vara nu a fost niciodată mai aproape. Clinica SKiN MedSpa din Bucureşti vine în întâmpinarea clienţilor săi cu cele mai inovative soluţii care să ne scape de firele de păr nedorite. Este vorba despre epilarea definitivă cu laser, realizată cu ajutorul a 3 tipuri de aparate performante care garantează rezultate rapide, vizibile şi durabile.

Publicitate

Printre principalele probleme cu care ne confruntăm atunci când ne dorim să apelăm la epilarea definitivă cu laser sunt timpul, banii şi efectele. Majoritatea dintre noi ne dorim să avem rezultate spectaculoase, la preţuri accesibile şi în timp cât mai scurt.

De aceea, clinica noastră a ales să implementeze doar soluţiile de epilare definitivă cu laser care răspund acestor nevoi. În ziua de astăzi nu mai este suficient doar să avem rezultate şi să ne bucurăm de corpul nostru prin tratamentele de înfrumuseţare clasice. Avem nevoie de soluţii profesioniste, rapide şi, mai ales, performante.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

La acestea, adăugăm susţinerea realizată de o echipă profesionistă de terapeuţi, medici şi specialişti în dermatologie care să ofere consultanţă înainte, în timpul şi după şedinţele de epilare definitivă cu laser. Asta pentru că ştim cât de important este să fim alături de clienţii noştri pe întreg parcursul tratamentului.

PrimeLase HR Excellence - cel mai puternic dispozitiv de epilare cu laser din lume

Nu suntem deloc modeşti când o spunem, iar mărturie stau studiile şi rezultatele din teren. PrimeLase HR Excellence este de până la 10 ori mai puternic decât laserele obişnuite, motiv pentru care este considerat cel mai performant dispozitiv de epilare definitivă cu laser din lume.

Acesta acţionează pe patru lungimi de undă şi are o putere de 4800 de W, ceea ce ne permite să acţionăm chiar şi pe pielea bronzată sau în zonele cu păr deschis la culoare şi fin. Cele 4 lungimi de undă ne oferă libertatea de a acţiona uniform pe o zonă mult mai extinsă decât celelalte dispozitive de pe piaţă, iar aplicatorii speciali au efecte excelente atât pe pielea deschisă la culoare şi părul fin, cât şi pe cea bronzată cu fire de păr groase.

Un alt avantaj este cel al timpului. Dacă în cazul dispozitivelor de epilare definitivă cu laser clasice e nevoie chiar şi de 12 şedinţe pentru rezultatele dorite, PrimeLase HR Excellence îşi face treaba în aproximativ 6 maxim 8 şedinţe. O şedinţă durează între 30 de secunde şi 10 minute, în funcţie de mărimea zonei care urmează să fie tratată, iar efectele se pot vedea deja de la primul tratament.

În ceea ce priveşte zona de acţiune, dispozitivul ne oferă posibilităţi nelimitate pentru că acţionează pe toate zonele corpului sau ale feţei, indiferent de sex. Astfel, doamnele vor putea cu uşurinţă să spună adio firelor nedorite de pe bărbie, mustaţă, din zona axilei sau interfesieră, în timp ce domnii se vor putea bucura de acţiunea dispozitivului pe piept, abdomen, axilă şi chiar şi în zona perciunilor. Pentru aceştia, dispozitivul este ideal şi pentru că ajută în tratamentul iritaţiilor de după bărbierit.

Persoanele care apelează la epilarea definitivă cu laser prin intermediul dispozitivului PrimeLase HR Excellence se vor bucura de şedinţe relaxante, scurte şi nedureroase.

Iar pentru cei care îşi doresc să se informeze mai pe larg despre această tehnică de eliminare a firelor de păr inestetice de pe corp sau faţă, am pregătit un ghid complet care oferă toate detaliile de care avem nevoie înainte de tratament.

Pielea catifelată iubeşte dispozitivul cu laser diodă Elysion Pro

Cea de-a doua variantă oferită de clinica noastră pentru epilarea definitivă cu laser este dispozitivul Elysion Pro. Cei 2000 de W sunt blânzi cu epiderma, motiv pentru care rezultatul nu doar că ne scapă de firele de păr inestetice, dar ne şi conferă un aspect al pielii mai fin şi mai plăcut, împiedicând apariţia foliculitei, una dintre cele mai răspândite probleme în cazul epilării.

Tehnica de epilare definitivă cu laser utilizată prin acest dispozitiv este cea a laserului diodă. Această tehnică nu afectează ţesuturile, este nedureroasă şi poate fi folosită în orice perioadă a anului sau pe orice tip de piele sau păr. Deoarece lungimea de undă emisă de laser este mai lungă, dispozitivul Elysion Pro acţionează uniform, fiind unul dintre cele mai precise aparate de epilare definitivă cu laser tip diodă.

Şedinţele durează între 5 minute şi o oră, în funcţie de zonele pe care dorim să le tratăm. În timpul acestor şedinţe, colegii noştri se vor asigura constant că procedura nu este dureroasă şi gradul de confort este ridicat. Cele mai bune rezultate apar după aproximativ 8-10 şedinţe, realizate la un interval de timp de 6-8 săptămâni. Deoarece dispozitivul acţionează cu precizie, primele rezultate se vor vedea deja după cea de-a doua şedinţă.

Un aspect foarte important de luat în considerare în momentul în care alegeţi să apelaţi la epilarea definitivă cu laser este pregătirea pentru prima şedinţă de tratament. Toată această pregătire începe cu cel puţin o lună înainte, timp în care nu vom avea voie să eliminăm firele de păr prin smulgere, indiferent că vorbim despre ceară, pensetă sau aparat de epilat. La fel, epilarea cu ceară este interzisă pe toată perioada tratamentului.

Pentru persoanele care doresc să apeleze la acest tip de epilare definitivă cu laser, am pregătit un ghid util care conţine atât toate recomandările care trebuie respectate înainte şi în timpul şedinţelor de epilare, cât şi informaţii despre cum funcţionează exact dispozitivul Elysion Pro.

Deşi lista recomandărilor şi a contraindicaţiilor este mai lungă, iar numărul şedinţelor necesar pentru rezultate optime este mai mare decât în cazul dispozitivului PrimeLase Hr Excellence, Elysion Pro este ideal atunci când ne dorim să avem o piele fină la un preţ accesibil pentru toate buzunarele. Am ales să dotăm clinica SKiN MedSpa cu acest dispozitiv, deoarece ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane care îşi doresc tratamente de calitate, la preţuri rezonabile.

Laserul Fotona - dispozitivul de epilare definitivă multipremiat

Pentru că ştim că fiecare dintre noi este diferit, am ales să achiziţionăm şi un dispozitiv pentru persoanele care au nevoie de tratamente dermatologice mai speciale. Laserul Fotona este unul dintre cele mai profesioniste dispozitive din lume şi în 2018 a câştigat The Aesthetic Industry Award. Fiind un dispozitiv utilizat la scară largă în tratarea diferitelor afecţiuni dermatologice sau cu aplicaţii în estetică, laserul Fotona este manevrat doar de specialişti şi medici dermatologi, astfel încât clienţii noştri să se simtă în siguranţă.

Chiar dacă are aplicabilitate şi pe diferite afecţiuni precum acneea, vergeturile, ridurile, petele, aluniţele, etc. datorită faptului că dispozitivul este dotat cu sisteme cu laser speciale Nd:YAG, el acţionează foarte bine şi în cazul epilării definitive.

Pe lângă consultaţia de specialitate oferită de medicul dermatolog din cadrul SKiN MedSpa, tratamentul cu laserul Fotona mai are un avantaj care îl poziţionează printre cele mai apreciate dispozitive de epilare definitivă. Tipul de laser performant folosit ne ajută să scăpăm de firele de păr nedorite într-un timp extrem de scurt.

Astfel, în cazul pielii mai deschise la culoare este nevoie de doar 6 şedinţe realizate la un interval de 4-6 săptămâni. Practic, persoanele care apelează la acest tip de epilare definitivă cu laser, au şansa să îşi ia adio de la firele de păr nedorite în aproximativ 7 luni.

Desigur, la fel ca la celelalte tehnici de epilare definitivă cu laser, şi în cazul eliminării definitive a părului cu laserul Fotona este important ca înainte, în timpul şi după şedinţe să respectăm câteva reguli importante. Toate acestea, alături de multe alte detalii despre multiplele funcţionalităţi ale dispozitivului le-am structurat într-un ghid util pe care îl recomandăm tuturor clienţilor noştri.

În final, însă, indiferent de tipul de laser de epilare ales, la SKiN MedSpa putem garanta că la vară pielea ta va fi exact aşa cum îţi doreşti să fie. Acordăm o importanţă deosebită tuturor aspectelor care contează. La SKiN MedSpa ne vom asigura constant că ai parte de servicii personalizate şi profesioniste, la preţuri avantajoase. Asta pentru că la final de zi, tot ce contează pentru noi este ca tu să te simţi perfect în pielea ta.

Te aşteptăm să ne vizitezi de luni până duminică, în intervalul 09 - 21 în Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, etaj 1, Bucureşti! Sună-ne înainte la ️0729.740 704 sau scrie-ne un mesaj pe WhatsApp pentru a te programa pentru o evaluare facială sau corporală gratuită. Şi, nu uita, la SKiN MedSpa lumea noastră eşti TU!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus