Skip to main content

COMUNICAT. SKiN MedSpa te pregătește de vară cu ajutorul soluțiilor inovative de epilare definitivă cu laser

 
COMUNICAT. SKiN MedSpa te pregătește de vară cu ajutorul soluțiilor inovative de epilare definitivă cu laser

COMUNICAT. Epilarea definitivă nu a fost niciodată mai simplă, iar vara nu a fost niciodată mai aproape. Clinica SKiN MedSpa din București vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai inovative soluții care să ne scape de firele de păr nedorite. Este vorba despre epilarea definitivă cu laser, realizată cu ajutorul a 3 tipuri de aparate performante care garantează rezultate rapide, vizibile și durabile.

Printre principalele probleme cu care ne confruntăm atunci când ne dorim să apelăm la epilarea definitivă cu laser sunt timpul, banii și efectele. Majoritatea dintre noi ne dorim să avem rezultate spectaculoase, la prețuri accesibile și în timp cât mai scurt.

De aceea, clinica noastră a ales să implementeze doar soluțiile de epilare definitivă cu laser care răspund acestor nevoi. În ziua de astăzi nu mai este suficient doar să avem rezultate și să ne bucurăm de corpul nostru prin tratamentele de înfrumusețare clasice. Avem nevoie de soluții profesioniste, rapide și, mai ales, performante.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

La acestea, adăugăm susținerea realizată de o echipă profesionistă de terapeuți, medici și specialiști în dermatologie care să ofere consultanță înainte, în timpul și după ședințele de epilare definitivă cu laser. Asta pentru că știm cât de important este să fim alături de clienții noștri pe întreg parcursul tratamentului.

PrimeLase HR Excellence - cel mai puternic dispozitiv de epilare cu laser din lume

Nu suntem deloc modești când o spunem, iar mărturie stau studiile și rezultatele din teren. PrimeLase HR Excellence este de până la 10 ori mai puternic decât laserele obișnuite, motiv pentru care este considerat cel mai performant dispozitiv de epilare definitivă cu laser din lume.

Acesta acționează pe patru lungimi de undă și are o putere de 4800 de W, ceea ce ne permite să acționăm chiar și pe pielea bronzată sau în zonele cu păr deschis la culoare și fin. Cele 4 lungimi de undă ne oferă libertatea de a acționa uniform pe o zonă mult mai extinsă decât celelalte dispozitive de pe piață, iar aplicatorii speciali au efecte excelente atât pe pielea deschisă la culoare și părul fin, cât și pe cea bronzată cu fire de păr groase.

Un alt avantaj este cel al timpului. Dacă în cazul dispozitivelor de epilare definitivă cu laser clasice e nevoie chiar și de 12 ședințe pentru rezultatele dorite, PrimeLase HR Excellence își face treaba în aproximativ 6 maxim 8 ședințe. O ședință durează între 30 de secunde și 10 minute, în funcție de mărimea zonei care urmează să fie tratată, iar efectele se pot vedea deja de la primul tratament.

În ceea ce privește zona de acțiune, dispozitivul ne oferă posibilități nelimitate pentru că acționează pe toate zonele corpului sau ale feței, indiferent de sex. Astfel, doamnele vor putea cu ușurință să spună adio firelor nedorite de pe bărbie, mustață, din zona axilei sau interfesieră, în timp ce domnii se vor putea bucura de acțiunea dispozitivului pe piept, abdomen, axilă și chiar și în zona perciunilor. Pentru aceștia, dispozitivul este ideal și pentru că ajută în tratamentul iritațiilor de după bărbierit.

Persoanele care apelează la epilarea definitivă cu laser prin intermediul dispozitivului PrimeLase HR Excellence se vor bucura de ședințe relaxante, scurte și nedureroase.

Iar pentru cei care își doresc să se informeze mai pe larg despre această tehnică de eliminare a firelor de păr inestetice de pe corp sau față, am pregătit un ghid complet care oferă toate detaliile de care avem nevoie înainte de tratament.

Pielea catifelată iubește dispozitivul cu laser diodă Elysion Pro

Cea de-a doua variantă oferită de clinica noastră pentru epilarea definitivă cu laser este dispozitivul Elysion Pro. Cei 2000 de W sunt blânzi cu epiderma, motiv pentru care rezultatul nu doar că ne scapă de firele de păr inestetice, dar ne și conferă un aspect al pielii mai fin și mai plăcut, împiedicând apariția foliculitei, una dintre cele mai răspândite probleme în cazul epilării.

Tehnica de epilare definitivă cu laser utilizată prin acest dispozitiv este cea a laserului diodă. Această tehnică nu afectează țesuturile, este nedureroasă și poate fi folosită în orice perioadă a anului sau pe orice tip de piele sau păr. Deoarece lungimea de undă emisă de laser este mai lungă, dispozitivul Elysion Pro acționează uniform, fiind unul dintre cele mai precise aparate de epilare definitivă cu laser tip diodă.

Ședințele durează între 5 minute și o oră, în funcție de zonele pe care dorim să le tratăm. În timpul acestor ședințe, colegii noștri se vor asigura constant că procedura nu este dureroasă și gradul de confort este ridicat. Cele mai bune rezultate apar după aproximativ 8-10 ședințe, realizate la un interval de timp de 6-8 săptămâni. Deoarece dispozitivul acționează cu precizie, primele rezultate se vor vedea deja după cea de-a doua ședință.

Un aspect foarte important de luat în considerare în momentul în care alegeți să apelați la epilarea definitivă cu laser este pregătirea pentru prima ședință de tratament. Toată această pregătire începe cu cel puțin o lună înainte, timp în care nu vom avea voie să eliminăm firele de păr prin smulgere, indiferent că vorbim despre ceară, pensetă sau aparat de epilat. La fel, epilarea cu ceară este interzisă pe toată perioada tratamentului.

Pentru persoanele care doresc să apeleze la acest tip de epilare definitivă cu laser, am pregătit un ghid util care conține atât toate recomandările care trebuie respectate înainte și în timpul ședințelor de epilare, cât și informații despre cum funcționează exact dispozitivul Elysion Pro.

Deși lista recomandărilor și a contraindicațiilor este mai lungă, iar numărul ședințelor necesar pentru rezultate optime este mai mare decât în cazul dispozitivului PrimeLase Hr Excellence, Elysion Pro este ideal atunci când ne dorim să avem o piele fină la un preț accesibil pentru toate buzunarele. Am ales să dotăm clinica SKiN MedSpa cu acest dispozitiv, deoarece ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane care își doresc tratamente de calitate, la prețuri rezonabile.

Laserul Fotona - dispozitivul de epilare definitivă multipremiat

Pentru că știm că fiecare dintre noi este diferit, am ales să achiziționăm și un dispozitiv pentru persoanele care au nevoie de tratamente dermatologice mai speciale. Laserul Fotona este unul dintre cele mai profesioniste dispozitive din lume și în 2018 a câștigat The Aesthetic Industry Award. Fiind un dispozitiv utilizat la scară largă în tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice sau cu aplicații în estetică, laserul Fotona este manevrat doar de specialiști și medici dermatologi, astfel încât clienții noștri să se simtă în siguranță.

Chiar dacă are aplicabilitate și pe diferite afecțiuni precum acneea, vergeturile, ridurile, petele, alunițele, etc. datorită faptului că dispozitivul este dotat cu sisteme cu laser speciale Nd:YAG, el acționează foarte bine și în cazul epilării definitive.

 Pe lângă consultația de specialitate oferită de medicul dermatolog din cadrul SKiN MedSpa, tratamentul cu laserul Fotona mai are un avantaj care îl poziționează printre cele mai apreciate dispozitive de epilare definitivă. Tipul de laser performant folosit ne ajută să scăpăm de firele de păr nedorite într-un timp extrem de scurt.

Astfel, în cazul pielii mai deschise la culoare este nevoie de doar 6 ședințe realizate la un interval de 4-6 săptămâni. Practic, persoanele care apelează la acest tip de epilare definitivă cu laser, au șansa să își ia adio de la firele de păr nedorite în aproximativ 7 luni.

Desigur, la fel ca la celelalte tehnici de epilare definitivă cu laser, și în cazul eliminării definitive a părului cu laserul Fotona este important ca înainte, în timpul și după ședințe să respectăm câteva reguli importante. Toate acestea, alături de multe alte detalii despre multiplele funcționalități ale dispozitivului le-am structurat într-un ghid util pe care îl recomandăm tuturor clienților noștri.

În final, însă, indiferent de tipul de laser de epilare ales, la SKiN MedSpa putem garanta că la vară pielea ta va fi exact așa cum îți dorești să fie. Acordăm o importanță deosebită tuturor aspectelor care contează. La SKiN MedSpa ne vom asigura constant că ai parte de servicii personalizate și profesioniste, la prețuri avantajoase. Asta pentru că la final de zi, tot ce contează pentru noi este ca tu să te simți perfect în pielea ta.

Te așteptăm să ne vizitezi de luni până duminică, în intervalul 09 - 21 în Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, etaj 1, București! Sună-ne înainte la ️0729.740 704 sau scrie-ne un mesaj pe WhatsApp pentru a te programa pentru o evaluare facială sau corporală gratuită. Și, nu uita, la SKiN MedSpa lumea noastră ești TU!

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu