Skip to main content

FOTO. Time a făcut bilanțul: Trump, de 25 de ori pe coperta revistei în cei patru ani de mandat

 
FOTO. Time a făcut bilanțul: Trump, de 25 de ori pe coperta revistei în cei patru ani de mandat
Foto | Captura din coperta revistei Time din aprilie 2018

GALERIE FOTO. Revista „Time” a făcut bilanțul: Trump a apărut de 25 de ori pe copertă, în cei patru ani de mandat. A avut 35 de apariții, în total, pe coperta Time.

Fostul președinte SUA se regăsește pe locul patru în topul președinților SUA cu cele mai multe apariții pe coperta Time, arată un material publicat de revistă.

Publicitate

Donald Trump l-a depășit pe Barack Obama, dar a fost întrecut de nume ca Bill Clinton, Reagan și Nixon. Acesta din urmă este „campionul”. Richard Nixon a apărut de 55 de ori pe coperta „Time” de-a lungul timpului. 


Despre acest subiect a scris și jurnalista Mona Dîrțu, în Monday Memo


Trump a apărut pentru prima dată pe coperta Time în anul 1989. A fost nevoie să mai treacă 26 de ani pentru ca Trump să apară, din nou, pe copertă. S-a întâmplat în august 2015, când Time l-a prezentat pentru prima dată pe candidatul Donald Trump. 

„L-am prezentat pentru prima dată pe candidatul Donald Trump în august 2015, când fotograful Martin Schoeller și editorul Paul Moakley au adus un vultur viu la Turnul Trump, din New York, pentru un portret.

Vulturul a fost deosebit de animat în timpul ședinței foto, determinându-l pe Trump să exclame la un moment dat: Iubesc revista Time”, menționează bilanțul Time. 

În timpul campaniei electorale din 2016, Time a produs șapte ediții cu Trump pe copertă. 

Ilustratorul Tim O'Brien a creat o adevărată poveste prin intermediul coperților Time

Ediții „Time”, cu Trump pe copertă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu