Skip to main content

VIDEO. Adrian Văncică s-a îmbrăcat în haine de meşter, pentru o reclamă. Mesajul: meşterul care face reparaţii pe genunchi

 
VIDEO. Adrian Văncică s-a îmbrăcat în haine de meşter, pentru o reclamă. Mesajul: meşterul care face reparaţii pe genunchi

VIDEO. Adrian Văncică, actorul care-i dă viaţă lui Celentano în Las Fierbinţi, s-a „îmbrăcat” în hainele meşterului Sandu Scotch. Pe acesta din urmă îl interpretează într-o reclamă a companiei de asigurări Omniasig.

Publicitate

Care este mesajul campaniei? Cum a fost ales Văncică? Vor mai fi şi alte spoturi?

Campania a plecat de la un insight simplu: meşterul care le rezolvă pe toate, dar care face şi treabă „de mântuială”. În spatele spotului a stat agentia v8.

„Aceasta campanie a pornit de la un insight care există de mult timp în rândul românilor, dar care cu ocazia statului în casă a luat proporţii: do-it-yourself-ul în materie de orice, cunoscut şi ca meşterii „de Duminică”, aspect corelat în acelaşi timp şi cu o situaţie cu care ne-am confruntat fiecare cel puţin o dată: cum faci să găseşti rapid un instalator sau un specialist care să îţi repare de urgenţă ceva ce ţi s-a stricat în casă”, spun reprezentaţii campaniei

Cum a fost ales Adrian Văncică? Explică tot aceştia:

Am avut nevoie de un actor care să portretizeze perfect meşterul clasic autohton care crede orbeşte în scotch şi în reparaţii făcute „pe genunchi”, iar Văncică a fost prima şi singura opţiune.

Ştiam că este foarte bun în rolurile de comedie şi că poate face şi alte roluri decât cel pentru care este deja cunoscut. A fost o alegere foarte bună pentru a-l aduce rapid în inimile românilor pe Sandu Scotch”, spun aceştia.

Reclama scoate în evidenţă importanţa asigurărilor pentru locuinţă:

„Am vrut sa subliniem prin acest spot ca este important să fim şi cât mai responsabili faţă de locuinţa noastră, care înseamnă, de cele mai multe ori, investiţia noastră de o viaţă. Îţi protejezi casa dacă o asiguri şi te protejezi pe tine de orice alte costuri suplimentare ce pot apărea”, menţionează oamenii din spatele campaniei.

Oamenii din spatele proiectului:

- Din partea agenţiei, echipa a fost formată din Cosmin Baba - Director de Creaţie, Corina Angearu - Client Service Director, Andra Ghinea - Account Director, George Ilitoi - Copywriter, Rares Boghiu - Jr Art Director, Liviu Isop - AV Producer şi casa de producţie - Avanpost.

- Din partea Omniasig, în echipa de proiect au fost oameni de la Marketing şi PR.

Vor mai exista şi alte proiecte pe această temă?

„Încă nu am luat o decizie în acest sens, vom analiza efectul, rezultatele şi impactul acestei campanii pe parcursul derulării ei şi vom trage apoi concluziile cu privire la continuarea acesteia.

Ne bucura foarte mult faptul că aceasta campanie a fost apreciată încă din primele momente, iar personajul a fost îndrăgit şi recunoscut de mulţi consumatori, replicile sale devenind deja glume auzite în diverse medii, între cei care au văzut spotul TV sau video-urile din digital. Adrian Văncică este un actor extrem de talentat şi ne bucurăm foarte mult că am avut ocazia să colaborăm cu el pe această campanie”, răspund reprezentanţii campaniei.

VIDEO. Reclama Omniasig, cu Adrian Văncică

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Govora Govora
    Ca la antenuta , audiente mici costuri mari
  • Voicu Voicu
    Numai puteam dormii daca nu aflam asta
  • Mile Mile
    Nu se prea plătește la postaci nu

Trimite un comentariu

sus