Skip to main content

Ce vină au reţelele sociale pentru ce se întâmplă în SUA? Stanca: "cu viteză, spre dictatura imbecililor"

 
Ce vină au reţelele sociale pentru ce se întâmplă în SUA? Stanca: "cu viteză, spre dictatura imbecililor"

"Face trafic? Face! Adună date? Adună!". Nu contează dacă informaţiile publicate sunt adevărate sau false.

Publicitate

Un punct de vedere despre efectele marilor reţele sociale, apropo de se se întâmplă în America, unde suporterii lui Trump au invadat Congresul, de la un specialist în domeniu, Dragoş Stanca, postat pe Facebook:

“Oricine are dreptul să aibă o voce”. Asta ne tot explică liderii big tech, de fiecare dată când se pune la îndoială logica libertăţii circulaţiei oricărei informaţii online, fără a mai conta “detalii” plictisitoare gen dacă informaţia aia e reală sau nu, scrie Stanca.

Şi continuă:

"Face trafic? Face! Adună date? Adună! Poate expune o reclamă la un cost ridicol de mic spre consumator? Poate! It’s ok! Cifrele de audienţă cresc exponenţial, simultan cu profitul.

“Democratizăm accesul spre audienţe, democratizăm instrumentele de marketing şi de promovare!”. Bravo. Continuaţi să “democratizaţi”.
Până atunci vedeţi acum din nou, live, din State, cam încotro merge lumea “democratizată” în stilul ăsta: cu viteză, spre dictatura imbecililor.

Ce vedem azi e doar un mic preview."

De manipulări şi Fake News vorbeşte şi Oana Dimofte:

"Ce vedeţi acum la CNN, în imaginile de la Capitoliu, este traducerea în viaţa reală a fenomenului FAKE NEWS, a ”adevărului alternativ”, a manipulărilor şi a trompeţismului politic.

Ce vedeţi acum la CNN veţi putea vedea oriunde se întâmplă lucrurile astea. Adică da, şi aici."

GALERIE FOTO. Ce se întâmplă în America, în imagini

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Breaking News. Imaginile care au şocat lumea: Capitoliul invadat de suporterii lui Donald Trump

Postarea lui Dragoş Stanca:

“Oricine are dreptul să aibă o voce”. Asta ne tot explică liderii big tech, de fiecare dată când se pune la îndoială...

Publicată de Dragos Stanca pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dictatura Dragoş-Stancilor Dictatura Dragoş-Stancilor
    Aşa e, Bubu. Termenul de "progresişti" e doar o alintare corectă politic. "Neobolşevici" se apropie mai mult de adevăr.

    Ce au făcut ieri suporterii lui Trump nu se compară nici cu 0,01% din distrugerile şi dezastrul pe care le-au lăsat în urmă BLM şi Antifa, doar că ăştia erau prezentaţi ca nişte luptători pentru libertate şi nişte eroi.

    Cât despre Dimofte, fostă prestatoare seară de seară la Sinteza Zilei, după care transferată cu arme şi bagaje în tabăra #rezist... e mai *** scumpete?
  • Bubu Bubu
    Mos Dan
    Ce treabă și tu cu progresiștii? Ai auzit și tu un cuvînt pe internet și,fara să îl rumegi,îl folosești in prostiei.
  • Mos Dan Mos Dan
    Ma intreb ce s-ar fi spus daca Trump era reales si progresistii ocupau congresul. Progresistii si-au justificat mereu violenta, nu ar fi fost prima data. Acum sunt interesati sa nu creada planeta ca SUA nu sunt democratice si nu au alegeri corecte, desi ei au urlat 4 ani ca Rusia l-a facut presedinte pe Trump.
  • Mos Dan Mos Dan
    CNN-ul s-a grabit sa-l dea castigator pe Biden acum 2 luni, iar cine nu se bucura este *** ? Doar mass -media agreata de progresisti are voie sa-si impinga agenda.

Trimite un comentariu

sus