Skip to main content

Viorica Dăncilă, în colaborare cu o fostă jurnalistă OTV, își va lansa propria carte

 
Viorica Dăncilă, în colaborare cu o fostă jurnalistă OTV, își va lansa propria carte
Foto: hepta

Viorica Dăncilă, fostul prim-ministru al României, își va lansa curând o carte. O va face în colaborare cu Marga Nițu, fostă jurnalistă la OTV, defuncta televiziune a lui Dan Diaconescu. 

Cartea lui Dăncilă se numește „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” și va prezenta relatările sale despre mandatul de premier, relația cu Liviu Dragnea și despre actuala conducere a PSD-ului.

Publicitate

Dăncilă a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook:

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului.”

 

Anunțul Vioricăi Dăncilă pe Facebook

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu