Skip to main content

COMUNICAT. Esti angajator? Beneficiezi de un anunt gratuit odata cu lansarea platformei Trend-Jobs.ro

 
COMUNICAT. Esti angajator? Beneficiezi de un anunt gratuit odata cu lansarea platformei Trend-Jobs.ro

COMUNICAT. Esti angajator si cauti candidatii potriviti pentru pozitiile disponibile din cadrul companiei? Odata cu lansarea noii platforme de joburi, Trend-Jobs.ro iti ofera posibilitatea de a posta gratuit un anunt de angajare. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa iti creezi un cont, alegi un pachetul cu un anunt si publici gratuit oferta de angajare folosind codul de reducere de mai jos.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In luna februarie, Trend Jobs le ofera angajatorilor posibilitatea de a-si gasi candidatii pentru posturile disponibile utilizand noua platforma de recrutare. Astfel, daca esti angajator, poti posta un anunt gratuit pentru compania ta. Iti creezi cont de Angajator pe Trend-Jobs.ro, optezi pentru pachetul Basic (contine un anunt) si folosesti codul 4FXK42KM pentru a beneficia de o reducere de 100 de lei. Suma acopera costul postarii unui anunt de angajare. Astfel poti sa obtii un anunt gratuit sau o reducere la orice pachet de pe site.

Codul e valabil pana la finalul lunii februarie 2021, deci, daca esti in cautarea unui candidat, grabeste-te sa postezi anuntul tau de angajare.

Ce facilitati ofera platforma de recrutare Trend-Jobs.ro

Platforma pune in legatura angajatorii cu aplicantii care sunt in cautarea unui job.

Angajatorii au posibilitatea sa aleaga pachetul potrivit nevoilor si bugetului lor pentru a posta anunturi de angajare cu sau fara promovare suplimentara.

Candidatilor li se ofera posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri, pentru a putea alege CV-ul care ii reprezinta si le subliniaza punctele forte si experienta necesare pentru pozitia la care aplica.

De asemenea, Trend-Jobs.ro contine si un filtru personalizat de cautare, pe care dorim sa il imbunatatim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor care folosesc platforma cele mai bune rezultate in cautari.

Site-ul e adaptat si optimizat in colaborare cu SEOmark.ro, agentie de marketing online, tocmai pentru a ajuta platforma sa obtina cele mai bune rezultate pentru utilizatorii si clientii care o folosesc.

Iata cateva beneficii pentru angajatori

- companiile care isi creeaza cont pana pe 28 februarie pot posta gratuit un anunt de angajare folosind codul 4FXK42KM

- platforma foloseste un filtru avansat de cautare, care urmeaza sa fie dezvoltat in continuare, pentru a-i ajuta pe utilizatorii cu anunturi de joburi sa aiba o vizibilitate mai mare pentru anuntul lor

- angajatorii sunt notificati cand un candidat trimite un CV

- companiile direct, rapid si simplu cu aplicantii, prin intermediul platformei

Ce beneficii au candidatii

- utilizatorii interesati sa isi gaseasca un job isi pot crea gratuit un cont pentru a aplica la joburile de pe site

- accesul la joburile disponibile este gratuit

- candidatii isi pot crea mai multe CV-uri, cate un CV pentru fiecare domeniu in care doresc sa aplice, pentru a le creste sansele de a fi selectati

- pot sa comunice cu angajatorul prin intermediul platformei

Intra pe site si vezi de ce alte facilitati poti beneficia. Iar daca esti angajator, intra acum pe Trend-Jobs.ro, creeaza-ti un cont si posteaza primul tau anunt
de angajare. Nu uita sa folosesti codul de reducere 4FXK42KM, pentru a beneficia de un anunt gratuit sau o reducere la orice pachet de postare anunturi de angajare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus