Skip to main content

COMUNICAT. Transformă-ți livingul într-un spațiu hygge printr-o canapea extensibilă

 
COMUNICAT. Transformă-ți livingul într-un spațiu hygge printr-o canapea extensibilă

COMUNICAT. Dacă ne gandim la vremea în care eram copii, pentru mulți dintre noi livingul era camera cea mai aranjată si ordonată. Bibelourile fragile, o canapea extensibilă sau pereții imaculați erau doar câteva dintre motivele care o transformau intr-un spatiu aproape interzis copiilor

Revenind la zilele noastre, livingul a căpătat o altă dimensiune. Dintr-o dată, această încăpere a devenit un loc în care ne petrecem cel mai mult timp. Aici ne savurăm cafeaua în fiecare dimineață, ne relaxăm seara pe o canapea extensibilă în timp ce ne uităm la serialul preferat și, tot aici, împărtășim povești cu familia.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

Cum faci să transformi această încăpere într-un loc care să te reprezinte în totalitate și care, cum ar spune danezii, să devină un loc hygge? Adică un loc în care liniștea și starea de bine să primeze.

De ce trebuie să ai o canapea extensibilă în livingul tău?

Transformarea casei tale într-o locuință hygge ar trebui să înceapă cu livingul. În primul rând, pentru că aici petreci cel mai mult timp, iar, apoi, pentru că această încăpere este primul contact pe care musafirii îl au cu casa ta.

O canapea extensibilă sau un colțar de living este piesa de rezistență care te va ajuta să-ți transformi această cameră într-un spațiu confortabil. Spre exemplu, modelele masive și luminoase care ocupă mai mult spațiu în livingul tău sunt o invitație să te așezi confortabil și să te relaxezi.

Însă, pentru o experiență hygge, ai nevoie și de câteva perne pufoase (în contrast cu nuanțele canapelei).

Alege o canapea extensibilă în funcție de personalitatea ta

Fiecare culoare transmite ceva diferit. De exemplu, o canapea extensibilă roșie transmite căldură, în timp ce una albastră transmite prospețime. Dacă vrei să fugi de culorile puternice, alege o nuanță pastelată, cum este acest colțar de living Paris. Liniile fine ale acestui colțar au o estetică liniștitoare care te invită să te așezi și să te relaxezi.

Pe site-ul CasaEduard.ro gasesti o multime de modele: in diferite culori (rosii, albastre, pastelate, albe, gri etc) si forme ( de C, de L, cu laturi egale sau inegale).

Mai puțin înseamnă mai mult

Hygge înseamnă să menții totul cât mai simplu și mai puțin aglomerat. În special dacă locuiești într-un apartament mic. Pentru un efect de mărire, alege un colțar de living care să fie poziționat într-un colț al camerei. Aspectul de mărire îl mai poți contura prin intermediul plantelor verzi care să fie așezate și ele în diverse colțuri ale camerei.

Sau, dacă dispui de suficient spațiu, alege un colțar extensibil. Acesta iti poate delimita perfect bucătăria de sufragerie și este cea mai bună soluție atunci când vrei să ai un pat încăpător pentru musafiri.

O canapea extensibilă sau un colțar de living reușesc să-ți transforme camera de zi într-un loc relaxant. Iar liniștea din această încăpere în care alegi să-ți bei cafeaua sau să povestești cu familia, îți va influența și starea de spirit. Pe CasaEduard.ro găsești piese de mobilier care să te reprezinte. Mai mult, ai și posibilitatea să-ți faci la comandă orice produs pentru a se potrivi perfect în casa ta. 

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu