Skip to main content

COMUNICAT. Transformă-ţi livingul într-un spaţiu hygge printr-o canapea extensibilă

 
COMUNICAT. Transformă-ţi livingul într-un spaţiu hygge printr-o canapea extensibilă

COMUNICAT. Dacă ne gandim la vremea în care eram copii, pentru mulţi dintre noi livingul era camera cea mai aranjată si ordonată. Bibelourile fragile, o canapea extensibilă sau pereţii imaculaţi erau doar câteva dintre motivele care o transformau intr-un spatiu aproape interzis copiilor

Publicitate

Revenind la zilele noastre, livingul a căpătat o altă dimensiune. Dintr-o dată, această încăpere a devenit un loc în care ne petrecem cel mai mult timp. Aici ne savurăm cafeaua în fiecare dimineaţă, ne relaxăm seara pe o canapea extensibilă în timp ce ne uităm la serialul preferat şi, tot aici, împărtăşim poveşti cu familia.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum faci să transformi această încăpere într-un loc care să te reprezinte în totalitate şi care, cum ar spune danezii, să devină un loc hygge? Adică un loc în care liniştea şi starea de bine să primeze.

De ce trebuie să ai o canapea extensibilă în livingul tău?

Transformarea casei tale într-o locuinţă hygge ar trebui să înceapă cu livingul. În primul rând, pentru că aici petreci cel mai mult timp, iar, apoi, pentru că această încăpere este primul contact pe care musafirii îl au cu casa ta.

O canapea extensibilă sau un colţar de living este piesa de rezistenţă care te va ajuta să-ţi transformi această cameră într-un spaţiu confortabil. Spre exemplu, modelele masive şi luminoase care ocupă mai mult spaţiu în livingul tău sunt o invitaţie să te aşezi confortabil şi să te relaxezi.

Însă, pentru o experienţă hygge, ai nevoie şi de câteva perne pufoase (în contrast cu nuanţele canapelei).

Alege o canapea extensibilă în funcţie de personalitatea ta

Fiecare culoare transmite ceva diferit. De exemplu, o canapea extensibilă roşie transmite căldură, în timp ce una albastră transmite prospeţime. Dacă vrei să fugi de culorile puternice, alege o nuanţă pastelată, cum este acest colţar de living Paris. Liniile fine ale acestui colţar au o estetică liniştitoare care te invită să te aşezi şi să te relaxezi.

Pe site-ul CasaEduard.ro gasesti o multime de modele: in diferite culori (rosii, albastre, pastelate, albe, gri etc) si forme ( de C, de L, cu laturi egale sau inegale).

Mai puţin înseamnă mai mult

Hygge înseamnă să menţii totul cât mai simplu şi mai puţin aglomerat. În special dacă locuieşti într-un apartament mic. Pentru un efect de mărire, alege un colţar de living care să fie poziţionat într-un colţ al camerei. Aspectul de mărire îl mai poţi contura prin intermediul plantelor verzi care să fie aşezate şi ele în diverse colţuri ale camerei.

Sau, dacă dispui de suficient spaţiu, alege un colţar extensibil. Acesta iti poate delimita perfect bucătăria de sufragerie şi este cea mai bună soluţie atunci când vrei să ai un pat încăpător pentru musafiri.

O canapea extensibilă sau un colţar de living reuşesc să-ţi transforme camera de zi într-un loc relaxant. Iar liniştea din această încăpere în care alegi să-ţi bei cafeaua sau să povesteşti cu familia, îţi va influenţa şi starea de spirit. Pe CasaEduard.ro găseşti piese de mobilier care să te reprezinte. Mai mult, ai şi posibilitatea să-ţi faci la comandă orice produs pentru a se potrivi perfect în casa ta.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus