Skip to main content

COMUNICAT. De la clinica stomatologica TwinDent pleci mereu cu zambetul pe buze

 
COMUNICAT. De la clinica stomatologica TwinDent pleci mereu cu zambetul pe buze

COMUNICAT. Twin Dent esteclinica dentara care pune la dispozitia pacientilor servicii prompte in caz de urgente stomatologice in Bucuresti. De fapt, clinica este locul in care orice problema dentara isi poate gasi solutia, indiferent de natura sa.

Publicitate

Echipa de medici profesionisti ai clinicii stomatologice este gata oricand sa se ocupe de pacientii de toate varstele, cu rabdare si grija. Micutii cu dinti de lapte, adolescentii care au nevoie de aparat dentar, adultii interesati de estetica dentara sau varstnicii cu probleme de masticatie – cu totii vor pleca de la Twin Dent cu zambetul pe buze!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce urgente stomatologice pot fi tratate la Twin Dent?

Serviciile stomatologice urgente sunt esentiale din mai multe motive, iar persoanele care se confrunta cu o asemenea situatie ar trebui sa se prezinte imediat la dentist, pentru a preveni raspandirea infectiei si agravarea problemei. Dintre complicatiile unei urgente stomatologice care nu este tratata la timp se pot aminti febra, edemul, imposibilitatea de a mesteca si aparitia ganglionilor la nivelul gatului.

Medicii din clinica pot prelua toate tipurile de urgente stomatologice in cel mai scurt timp. De obicei, persoanele care ajung de urgenta la dentist sufera din cauza unui abces, a unor dureri insuportabile de dinti, se confrunta cu pericoronarita, pulpita, alveolita sau au nevoie de servicii precum drenaj endo, cimentare sau incizie.

Echipa Twin Dent este pregatita pentru orice tip de urgenta stomatologica, iar in clinica este disponibil inclusiv un medic specialist in pedodontie, care poate prelua cazurile micutilor pacienti.

De ce este Twin Dent alegerea potrivita in caz de urgenta?

Principalele motive pentru care persoanele care au nevoie de asistenta stomatologica de urgenta ar trebui sa apeleze la Twin Dent sunt experienta personalului medical calificat si aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica.

Medicii profesionisti vor pune imediat un diagnostic corect, vor recomanda tratamentul corespunzator si vor lucra doar cu aparatura moderna, care se pliaza pe cele mai inalte standarde. Tratamentele se desfasoara in cabinete curate si spatioase, dotate in mod corespunzator.

De asemenea, un alt aspect foarte important este faptul ca medicii stomatologi sunt pregatiti sa interactioneze cu toate tipurile de pacienti, de la copii, adolescenti si adulti, pana la persoanele in varsta. Indiferent de categoria de varsta, medicii actioneaza cu grija si profesionalism, acordand fiecarui caz in parte atentia de care are nevoie. Chiar si pacientii carora le este frica de dentist pot apela cu incredere la Twin Dent.

Ce alte servicii sunt oferite in clinica?

Serviciile oferite pacientilor care apeleaza la Twin Dent sunt complete si includ: terapie dentara, chirurgie dentara, endodontie, ortodontie, pedodontie, implantologie, protetica, parodontologie si estetica dentara. Preturile sunt extrem de avantajoase, iar lista completa poate fi consultata pe site-ul TwinDent.ro. Tot pe pagina web se pot consulta promotiile active.

Pentru a nu ajunge in situatia de a se confrunta cu urgente stomatologice, specialistii le recomanda pacientilor serviciile de profilaxie. Concret, este recomandat un control dentar de rutina, realizat la fiecare 6 luni, ocazie cu care se poate face o igienizare profesionala.

Pentru primavara, clinica stomatologica din sector 5 Twin Dent ofera pacientilor dornici sa isi pastreze dantura sanatoasa un pachet format din detartraj, airflow, periaj profesional, consultatie si plan de tratament, la un pret promotional de 199 Lei.

Cum se poate face o programare?

Pentru a se programa, cei interesati au la dispozitie doua numere de telefon si un formular de contact, pe care le pot gasi pe pagina web a clinicii. Clinica se afla chiar in centrul capitalei, vis-a-vis de Catedrala Mantuirii Neamului.

Programul normal de lucru este de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-18:00. Clinica este deschisa si in afara orelor de program, inclusiv sambata si duminica, pentru pacientii care se confrunta cu o urgenta stomatologica sau pentru cei care isi fac o programare in prealabil.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus