Skip to main content

COMUNICAT. Rezerva-ti timp pentru tine! Apeleaza la o firma de curatenie din Bucuresti!

 
COMUNICAT. Rezerva-ti timp pentru tine! Apeleaza la o firma de curatenie din Bucuresti!

COMUNICAT. Se spune ca organizarea si igienizarea casei pot fi activitati terapeutice, insa nu foarte multe persoane sunt de acord cu aceasta afirmatie. Adevarul este ca, de fiecare data cand trebuie sa faci curatenie, trebuie sa rezervi mult timp doar pentru aceasta sarcina si sa renunti la orice alt plan din viitorul apropiat.

Publicitate

De asemenea, trebuie sa te astepti ca, in momentul in care casa e curata, tu sa fii extenuata si sa nu mai ai prea multa energie.

Imagineaza-ti insa cum ar fi daca, in loc sa te ocupi tu de aceasta operatiune solicitanta, ai apela la o firma de curatenie Bucuresti, recunoscuta pentru serviciile impecabile pe care le ofera, dar si pentru preturile convenabile!

Cum ar fi daca ai rezerva acest timp pentru tine si pentru cei dragi? In loc sa pierzi ore in sir facand curatenie prin casa, ai putea sa te relaxezi, sa te intalnesti cu prietenii sau sa lucrezi la un proiect de care nu ai niciodata timp!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Acum, aceasta „fantezie” poate deveni realitate! Nu trebuie decat sa contactezi Cleanas.ro, o firma de curatenie din Bucuresti cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. In tot acest timp, Cleanas.ro a castigat clienti fideli care recomanda serviciile oferite de aceasta firma pentru profesionalismul si calitatea lor. Astfel, poti sa ai toata increderea ca iti lasi casa pe maini bune!

Care sunt serviciile oferite de o firma de curatenie din Bucuresti?

Daca nu ai mai apelat pana acum la o firma de curatenie Bucuresti, nu stii ce ai pierdut! La preturi mici, o astfel de companie va curata si igieniza in profunzime pana si cele mai dificile suprafete din casa ta. Iata doar cateva dintre serviciile disponibile in pachetul de curatenie la domiciliu din cadrul firmei Cleanas.ro!

  • Curatarea canapelelor si fotoliilor;
  • Spalarea geamurilor si a oglinzilor;
  • Spalarea si detartrarea faiantei si a obiectelor sanitare din bai;
  • Curatarea prizelor, a corpurilor de iluminat si a intrerupatoarelor;
  • Stergerea prafului (inclusiv din locurile greu de accesat);
  • Dezinfectarea bailor;
  • Curatarea aragazului, hotei, cuptorului, frigiderului etc.

Acestea sunt doar cateva exemple de servicii oferite de Cleanas.ro, o firma de curatenie Bucuresti recunoscuta pentru calitate si profesionalism. In momentul in care contactezi echipa Cleanas.ro, vei putea opta pentru un pachet de servicii adaptat nevoilor tale!

Cum contactezi echipa Cleanas.ro?

Ai decis ca a venit momentul sa iti rezervi timp pentru tine si sa apelezi la serviciile oferite de o firma de curatenie? Nimic nu este mai simplu decat sa contactezi echipa Cleanas.ro! Iata cum trebuie sa procedezi!

Acceseaza platforma online a companiei Cleanas.ro.

Trimite un mesaj sau apeleaza numarul de telefon 0723 330 602 (disponibil si pe Whats App) sau utilizeaza sectiunea de Live Chat din cadrul site-ului.

In scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant al echipei Cleanas.ro. Astfel, vei putea stabili un program si un plan tarifar personalizat in functie de nevoile tale.

Urmeaza acesti pasi si te vei bucura de nenumarate avantaje! Casa ta va fi curata ca lacrima, iar tu vei avea timp sa te relaxezi si sa te bucuri de lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus