Skip to main content

COMUNICAT. Jerry’s Pizza şi ontheroof continuă tradiţia: celebrarea pizzei chiar de ziua ei prin campania #SărbătorimPizza

 
COMUNICAT. Jerry’s Pizza şi ontheroof continuă tradiţia: celebrarea pizzei chiar de ziua ei prin campania #SărbătorimPizza

COMUNICAT. Jerry’s Pizza, alături de ontheroof, a decis să facă din 2021 o mare sărbătoare. Au lansat Calendarul Jerry’s Pizza în format fizic şi online, ca să ofere oamenilor motive de bucurie care merită celebrate în fiecare zi.Iar pe 9 februarie au marcat cea mai importantă sărbătoare de până acum: Ziua Internaţională a Pizzei.

Publicitate

Celebrarea acestei zile începe să ia amploare în România care, deşi iubeşte pizza în toate formele ei, încă nu are o tradiţie din a o sărbători cum se cuvine de ziua ei. Misiune pe careJerry’s Pizza şi-a asumat-o încă din 2020.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iar pentru o aniversare ca la carte(când te aştepţi ca sărbătoritul să-ţi facă cinste), Jerry’s Pizza a oferit un Pizzert (faimoasa pizza-desert) gratuit la fiecare comandă de pizza plasată.

Marele party, de care s-au bucurat mii de iubitori de pizza, a însemnat atât suplimentarea numărului de angajaţi disponibili, cât şi suplimentarea ingredientelor ca pentru o reală petrecere: au fost folosite tone de aluat precum şi sute de kilograme demozzarella, sos pentru pizza dar şi pandişpan pentru Pizzert (pizza-desert). Toate pentru pizza, că doar a fost ziua ei.

Dar, în online, sărbătoarea a ţinut aproape o săptămână şi a avut un mecanism special: fiecare persoană care a urcat un story sau o postare cu dovada celebrării şi #SărbătorimPizza a primit cadou o pizza.

Într-o singură zi de campanie, pe platformele de Social Media, mai bine de jumătate de milion de români din oraşele în care Jerry’s Pizza livrează au aflat că au un motiv în plus de sărbătoare.

„Jerry’s Pizza nu e un client, sunt partenerii noştri de suflet. Şi întotdeauna am apreciat că gândesc orice activare, surpriză ori promoţie astfel încât toată lumea să se bucure sau să aibă de câştigat. De aici ne-a venit şi ideea activării din online din acest an.Ziua Pizzei ar trebui să fie despre pizza şi atât.

Nu branduri sau oameni.Şi am invitat oamenii să o celebreze de ziua ei cu orice fel de pizza: de la Jerry’s, făcută în casă sau chiar de la competiţie”, declară ontheroof.

Provocarea a fost lansată în social media chiar de Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza. Încă o dovadă că şi azi e sărbătoare. Cu Jerry’s Pizza, ai cel puţin 365 de motive de bucurie pe an.

Mai multe detalii despre Jerry’s Pizza sunt disponibile pe site, pe pagina de Facebook sau contul de Instagram.

Despre Jerry's Pizza

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 24 de ani. Brandul este recunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru. În prezent, Jerry's Pizza deţine 23 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral oraşele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi parţial zonele limitrofe acestora.

Jerry's Pizza. Se ştie dintr-o felie.

Activarea a fost gândită de echipa ontheroof formată din:

  • Ioana Dinu - social media manager
  • Paul Tănase - art director
  • Mihai Puţinelu - client service director
  • Diana Buzerinescu - junior account manager

Şi susţinută de echipa Jerry’s Pizza, formată din:

  • Raluca Şerban – Digital Marketer
  • Cristina Sibiceanu – Marketing Coordinator
  • Gabi Dauteuil – Marketing Manager

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus