Skip to main content

COMUNICAT. Masina ta este in service? Cere o oferta de piese auto consultantilor AZ Piese Auto!

 
COMUNICAT. Masina ta este in service? Cere o oferta de piese auto consultantilor AZ Piese Auto!

Inevitabil, dupa o anumita perioada masina va ajunge in service, moment in care proprietarii de autovehicule trebuie sa ceara o oferta de piese auto. AZ Piese Auto este alegerea ideala in acest sens, oferind calitate si incredere clientilor de peste 10 ani.

Publicitate

AZ Piese Auto ofera servicii complete. Pe langa faptul ca furnizeaza toate piesele auto de care poate avea nevoie o masina, de la A la Z, specialistii magazinului ajuta clientii sa gaseasca solutia optima la problema pe care o au, oferindu-le sfaturile necesare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Avand in vedere ca nu toata lumea se pricepe la masini, un furnizor de piese auto care ofera si consultanta, transparenta si incredere, precum AZ Piese Auto, este partenerul ideal.

AZ Piese Auto – locul ideal pentru a cere o oferta de piese auto

Exista numeroase motive pentru care clientii deja existenti vad in AZ Piese Auto un partener de incredere. Cei care nu au mai colaborat cu magazinul, insa iau in calcul posibilitatea, vor fi convinsi de urmatoarele 3 argumente!

1.Piesele comandate sunt disponibile in cel mai scurt timp

Cei care au nevoie de piese auto la comanda nu trebuie decat sa transmita solicitarea magazinului. Timpul de asteptare poate fi extrem de scurt: piesele originale uzuale dar si cele aftermarket pot fi disponibile chiar si in trei ore in magazin.

AZ Piese Auto ofera numeroase optiuni pentru a intra in posesia pieselor

Bineinteles, piesele pot fi ridicate direct din sediul AZ Piese Auto, care este deschis inclusiv sambata – un avantaj pentru cei care lucreaza pana tarziu in timpul saptamanii. O alta modalitate de a intra in posesia pieselor este livrarea prin curier – fara efort si batai de cap din partea clientilor. Costul transportului este acoperit de AZ Piese Auto pentru comenzile de peste 500 de lei.

2.Piesele auto pot fi returnate

AZ Piese Auto accepta returul pieselor aftermarket, in cazul in care acestea nu corespund specificatiilor tehnice. De asemenea, piesele originale pot fi returnate conform conditiilor prevazute in garantie. Mai mult, contravaloarea pieselor poate fi restituita pe loc, cash.

Cum se poate cere oferta de piese auto?

Soferii interesati de o astfel de oferta au mai multe optiuni prin care pot contacta reprezentantii AZ Piese Auto:

  • prin email;
  • completand formulatul de cerere oferta, care se gaseste pe AZ-Piese-Auto.ro
  • prin intermediul unui apel telefonic;
  • prin intermediul ferestrei de chat de pe site;
  • direct la sediul magazinului, de pe Calea Grivitei 204 A, Bucuresti

Promptitudinea este o alta calitate a celor de la AZ Piese Auto, astfel ca toti cei care cer o oferta vor fi contactati de catre un reprezentant imediat dupa solicitare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus