Skip to main content

COMUNICAT. Cum contribuie un software pentru fermieri la profitabilitatea culturii sau fermei

 
COMUNICAT. Cum contribuie un software pentru fermieri la profitabilitatea culturii sau fermei

COMUNICAT. Agricultura este una dintre ramurile economiei care contribuie semnificativ la PIB şi le aduce un profit antreprenorilor care o practică corect şi în cunoştinţă de cauză, motiv pentru care orice investiţie care contribuie la performanţă merită să se facă. Performanţa în agricultură poate să fie asigurată dacă obiectivele de creştere a productivităţii şi eficientizarea modului de lucru sunt bine aspectate.

Publicitate

În mod cert, utilizarea agregatelor smart, precum combinele fără şofer sau tractoarele autonome, este o idee salutară, având în vedere că un singur operator, stând confortabil în faţa unui calculator, poate să supravegheze câteva zeci de maşini agricole care se află pe câmp lucrând. Însă, la fel de important este să se investească în orice altă soluţie inovatoare care să contribuie la o bună coordonare şi gestionare a afacerii agricole.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

O astfel de preocupare a fermierilor ar trebui să se îndrepte şi către soluţiile informatice. Utilizarea unui software pentru fermieri poate să facă o diferenţă majoră între o afacere performantă şi una în care rezultatele bune se lasa aşteptate. Compania AttoSoft a dezvoltat o astfel de soluţie software, de tip ERP, care contribuie la creşterea performanţei, la calitatea proceselor şi culturilor, fundamentând abordări durabile.

Modulele software din DataLight AgriBusiness pe care AttoSoft le propune au fost gândite să contribuie la gestionarea eficientă a tuturor activităţilor dintr-o fermă:

  • planificarea şi execuţia lucrărilor agricole;
  • urmărirea lucrărilor agricole realizate;
  • efectuarea inspecţiilor şi observaţiilor dedicate;
  • previzionări în ceea ce priveşte tratamentele specifice;
  • gestiunea completă a utilajelor agricole şi a lucrătorilor.

Toate aceste module contribuie major la urmărirea în timp real a profitabilităţii pe o parcelă de teren şi pe cultură.

Funcţionalităţi importante pe care trebuie să le conţină un software pentru fermieri, dedicat business-urilor agricole

În afacerile agricole, eficienţa şi predictibilitatea sunt deosebit de importante pentru profitabilitatea unei culturi sau a unei ferme. Acesta este unul dintre motivele pentru care un program de gestiune pentru agricultură este esenţial de implementat.

Potrivit AttoSoft, companie cu o activitate relevanţă în domeniul software, cele mai importante funcţionalităţi pe care orice aplicaţie dedicată pentru domeniului agricol ar trebui să le ofere, includ:

  • modulul ERP business: acesta are un aport semnificatv la monitorizarea şi măsurarea cifrelor vehiculate într-o firmă agricolă (pot fi cifre financiare, contabile, indicatori de profitabilitate, previziuni s.a.m.d.).
  • modulul managementul riscului;
  • funcţia de gestionare a stocurilor agricole;
  • funcţia de măsurare şi evaluare a activităţii agricole;
  • şi, nu în ultimul rând, funcţia de măsurare a performanţelor, în urma integrării cu tehnologii şi sisteme tip WebReport.

Business-urile agricole aflate în portofoliul AttoSoft.ro se bucură deja de un avantaj competitiv, obţinut prin utilizarea soluţiilor incluse în pachetul DataLight ERP. Antreprenorii care au înţeles că pentru a face performanţă au nevoie de inovaţie, scriu deja poveşti de succes.

Compania le oferă inclusiv consultanţă celor interesaţi de soluti softaware smart, cărora le asigură sprijin pentru implementarea soluţiei potrivite. Înţelegând corect nevoia de dezvoltare în agricultură, AttoSoft îi ajută pe investitorii din acest domeniu să poată lua deciziile cele mai bune în ceea ce priveşte managementul operaţional. Prezentările celor mai bune soluţii software pentru agricultură se fac în mod gratuit, de către consultanţii companiei.

Cu o experienţă relevantă în domeniu, AttoSoft le este un aliat important tuturor celor care doresc mai multa eficienta in afaceri!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus