Skip to main content

COMUNICAT. Starbucks deschide o nouă cafenea în Braşov

 
COMUNICAT. Starbucks deschide o nouă cafenea în Braşov

COMUNICAT. Starbucks, cel mai mare lanţ de cafenele din lume şi lider în domeniul inovării şi al satisfacţiei clienţilor, inaugurează a treia cafenea din Braşov, la parterul centrului comercial AFI Braşov.

Publicitate

Noua locaţiese întinde pe o suprafaţă de 200mp şi dispune de o terasă de aproape 60mp, iar designul evidenţiază traseul bobului de cafea, din plantaţiile din Africa şi America de Sud, la espresso-ul delicios savurat de clienţi în cafenea. Aceştia vor fi plăcut impresionaţi de un design inovator, de micile detalii care oferă locului o amprentă unică şi inconfundabilă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cafeneaua Starbucks din AFI Braşov include, pe lângăbarul integrat care te lasă să iei parte la întregul ritual realizat de barista, zonele de prezentare a produselor şi de interconectare, precum şi spaţiul destinat savurării întregii game de sortimente de cafea.

BaristaStarbucks sunt la dispoziţia clienţilor cu informaţii şi recomandări, astfel încât legătura pe care aceştia o stabilesc cu brandul să fie una personală şi consistentă.

„Suntem bucuroşi să continuăm expansiunea cu o nouă cafenea în Braşov, într-o zonă cheie. De la deschiderea primei noastre cafenele în acest oraş, s-au băut zeci de mii de latte şi cappuccino şi suntem fericiţi şi mândri că oamenii iubesc cafeaua pregătită cu grijă de barista.

Starbucks a devenit o parte a culturii locale, este acel loc unde braşovenii, dar şi cei care vizitează oraşul se simt ca acasă. Suntem convinşi că şi această cafenea se va transforma într-un spaţiu primitor de întâlnire şi de savurare a cafelei preferate în fiecare zi”, a declarat Cristian Turculeţ, Director Regional România şi Bulgaria.

Starbucks România continuă şi în acest an investiţiileatât în schimbarea design-ului şi modernizarea locaţiilor, cât şi în inovaţie şi varietate la nivel de produs. De asemenea, Starbucks continuă să acorde o mare atenţie în ceea ce priveşte modul şi locul în care sunt fabricate produsele pentru cafenelele sale şi lucrează cu furnizori care se aliniază la valorile companiei de responsabilitate socială şi de mediu.

GALERIE FOTO. Noul magazin Starbucks din Braşov

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus