Skip to main content

Contul unei profesoare, eliminat de pe TikTok după ce a primit peste 20.000 de reclamaţii

 
Foto: Plant Based News
Foto: Plant Based News

Kadie Karen Diekmeyer, o profesoară la o şcoală primară din America cunoscută pe TikTok pentru contul „The Vegan Teacher”, nu mai are contul după ce a primit peste 20.000 de reclamaţii, scrie NyPost.com.

Publicitate

Comunitatea lui Diekmeyer avea peste 1,7 milioane de urmăritori, dar şi-a atras şi multe antipatii. S-a lansat o petiţie pe site-ul change.org, pentru că acel cont avea un „conţinut neadecvat”, iar oamenii erau „forţaţi să devină vegani” şi „se îmbolnăvesc şi mor din cauza ei”.

TikTok a luat măsuri şi i-a suspendat contul învăţătoarei luni seara, pe motiv că ar încălca regulile şi termenii de utilizare ai platformei.

Diekmeyer a rămas, însă, cu conturile de pe Youtube (31.000 de urmăritori) şi Instagram (peste 19.000 de followers). Ea a avut un mesaj pentru cei care au iniţiat petiţia:

„Mulţi dintre voi s-au trezit în această dimineaţă (nr.red. marţi) şi au aflat că mi s-a interzis contul pe TikTok. Ştiu că mulţi dintre voi sar de bucurie şi cred că aceasta este o mare victorie. Cumva, te face să zâmbeşti să ştii că un activist pentru drepturile animalelor este redus la tăcere”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Friptura si sarmalele sunt cea mai buna leguma
  • Mos Dan Mos Dan
    Domnule Ion, chiar ma asteptam sa se lege cineva de aspectul doamnei. Nu este nevoie sa fie Miss Univers, femeia chiar este slaba si probabil i-au iesit analizele bine. Nu este cazul sa o judecati dupa frumusete. Va doresc sa aveti silueta ei.
  • ion ion
    Dupa aspectul "sanatos" din poza mai degraba sperie lumea de veganism.
  • Mos Dan Mos Dan
    Te salut generatie in blugi... sau... stai ca asta-i alta generatie.

Trimite un comentariu

sus