Skip to main content

COMUNICAT. Cum cumperi un ceas de damă original online

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Vrei să-ţi cumperi un accesoriu deosebit care să îţi completeze ţinutele? Eşti în căutarea unui cadou pentru o femeie cu gusturi rafinate în materie de modă? În oricare dintre situaţii te-ai afla, nu vei da greş alegând ceasuri de damă originale.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ai grijă, însă, pe internet există o mulţime de magazine care comercializează replici sau fake-uri de slabă calitate. Pentru a face cea mai bună alegere, iată cum recunoşti ceasurile originale atunci când le comanzi online.

Greşelile evidente de producţie

Pentru a identifica un ceas fake, începe cu analizarea greşelilor evidente de producţie. Este cazul literelor lipsă din denumirea mărcii, cu elementele de design amplasate necorespunzător şi alte asemenea detalii.

De exemplu, chiar şi calitatea slabă a gravurii este un semn că ai de-a face cu un ceas de damă fake.

Dacă elementele inscripţionate pe spatele ceasului sau pe cureaua acestuia sunt greu de descifrat, sau dacă finisajele sunt de calitate inferioară, cel mai probabil modelul este contrafăcut.

Documentele de garanţie

Ceasurile de brand vin întodeauna cu un set de documente care să le atenste originea şi calitatea. Astfel, chiar şi atunci când comanzi online un astfel de accesoriu, informează-te cu privire la prezenţa sau absenţa acestor acte.

Certificatul de garanţie, cel de originalitate şi manualul de utilizare trebuie să se regăsească în cutia ceasului.

Nu în ultimul rând, ceasurile originale prezintă holograme aplicate pe documentele mai sus menţionate. Calitatea tiparului este un alt indiciu care te poate ajuta să îţi dai seama dacă ceasul este fals sau autentic.

Cum recunoşti un ceas Guess replică

Guess este unul dintre brandurile care serveşte drept sursă de inspiraţie pentru producătorii de ocazie care nu ezită să realizeze accesorii fake ce imită produsele gigantei companii.

Dacă vrei să investeşti într-un ceas original Guess şi să-l cumperi online, verifică lista specificaţiilor. Ceasurile Guess fake sunt realizate din materiale de slabă calitate, în timp ce modelele de brand au brăţările din oţel inoxidabil, placat cu auriu sau rosegold prin procedeul PVD. Cele mai multe dintre ceasurile false Guess prezintă brăţări din alamă placată ionic.

Funcţiile pe care le are ceasul pe care ţi-l doreşti îţi pot spune dacă ai în faţă un model autentic sau unul fake. Ceasurile originale Guess au de obicei funcţii precum: afişaj dată, cronograf, afişarea zilei sau săptămânii, precum şi opţiunea de a alege între formatul AM/PM. Toate acestea sunt perfect funcţionale, spre deosebire de cazul ceasurilor Guess fake, care au aceste funcţii doar ”de design”.

Un sfat foarte bun de care să ţii cont înainte de a comanda un ceas de pe internet este să te informezi cu privire la distribuitor - acesta trebuie să fie agreat de producător, dacă vrei să te asiguri că banii tăi vor fi investiţi într-un accesoriu de brand.

Dacă ai cumpărat deja un ceas şi nu eşti convinsă că este autentic sau fals, urmăreşte-i modul de funcţionare preţ de câteva zile. Mecanismele chinezeşti folosite pentru indicarea orei nu sunt foarte precise, în schimb un ceas original nu va avea abateri.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus