Skip to main content

COMUNICAT. Cum să porţi încălţămintea Nike Air Max?

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Nike este unul dintre brandurile care ocupă un loc de necontestat în industria încălţămintei şi a îmbrăcămintei sport. Orice persoană care preferă ţinutele confortabile are în garderobă cel puţin o pereche de pantofi sport de la această companie, precum modelul Nike Air Max 97.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Confortul pe care îl oferă pantofii sport de la Nike şi originalitatea adusă ţinutei sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să porţi încălţăminte Nike Air Max, un model celebru de la acest brand american.

Nu ştii cu ce să asortezi aceşti pantofi sport de la Nike, pentru outfituri fresh şi moderne? Inspiră-te, din sugestiile de mai jos!

Nike Air Max şi ţinute sport

Primele outfituri în care pot fi integraţi pantofii sport Nike Air Max sunt cele sport, care sunt apreciate de fashionistii de pretutindeni. Chiar dacă nu eşti limitat la această opţiune, poţi combina această pereche de la Nike cu o pereche de pantaloni sport sau cu colanţi.

Nu ezita să porţi nici compleuri formate din treninguri, pantaloni sport, alături de tricouri sau bluze cu mânecă lungă.

Un look sport va fi întotdeauna complimentat de o pereche de pantofi sport de la Nike, pe care îi poţi purta la shopping, în parc sau la o ieşire cu prietenii.

Nike Air Max şi ţinute casual

Dacă vrei să ieşi din zona sport, poţi încerca o combinaţie vestimentară casual. De regulă, persoanele care vor să poarte o ţinută casual optează pentru o pereche clasică de blugi, un tricou şi o jachetă. În picioare, se potrivesc de minune adidaşii Nike Air Max, care completează o ţinută casual.

Dacă eşti un fan al accesoriilor, poţi integra o şapcă în acest outfit sau un rucsac cool, din piele.

Nu te teme de experimentele stilistice şi alege această pereche celebră de la Nike pentru a accesoriza orice ţinută casual.

Nike Air Max şi ţinute feminine

Din fericire, pantofii sport nu se integrează perfect doar în ţinutele sport sau casual. Pentru a sparge barierele, trebuie să ştii că sneakerşii de la Nike se integrează şi în ţinutele feminine.

Astfel, doamnele şi domnişoarele pot alege să poarte Nike Air Max cu fuste mini, midi sau maxi şi cu rochii lungi, cu imprimeu. O asemenea ţinută va fi completată de un simplu tricou, de o cămaşă în carouri sau un maiou, în sezonul cald. Totul ţine de alegerea ta! Pantofii sport Air Max nu vor face notă discordantă într-o ţinută pastelată şi feminină.

Există atâtea combinaţii vestimentare în care poţi adăuga pantofii sport de la Nike, încât este păcat să te rezumi la o singură ţinută.

Nike Air Max şi haine supradimensionate

Îţi plac hainele largi şi vrei să te simţi comod atunci când te plimbi? Încearcă o combinaţie formată din articole vestimentare oversized şi pantofi sport Nike Air Max. Un trench mai larg, un tricou bărbătesc sau o pereche de pantaloni baggy îţi oferă o alură chic, mai ales când le asociezi cu o pereche de încălţări sport.

Nike Air Max şi ţinute monocrome

Atunci când eşti adeptul unor ţinute monocrome, poţi scoate în evidenţă ţinută prin purtarea unei perechi de Nike Air Max comozi şi coloraţi. De pildă, o fustă şi un tricou, ambele negre, arată minunat cu o pereche de sneakersi roşii sau în nuanţe neon.

Fie că eşti sau nu un pasionat al modei, trebuie să ştii că pantofii sport de la Nike sunt extrem de versatili, de aceea pot fi integraţi în numeroase ţinute.

Pornind de la o pereche de pantofi sport, ai şansa să creezi un look casual, elegant, sport sau chiar office.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus