Skip to main content

FAKE-PROMO la România TV. A fost confruntarea serii cu Şoşoacă şi Vlad Voiculescu?

 
FAKE-PROMO la România TV. A fost confruntarea serii cu Şoşoacă şi Vlad Voiculescu?

DERAPAJ. Numărătoare inversă întinsă pe câteva ore la România TV: Confruntarea serii, a titrat mare, pe roşu postul de ştiri.

Publicitate

Deasupra, fotografiile senatoarei Diana Şoşoacă şi ale ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu. Numărătoarea inversă a fost ţinută pe post câteva ore.

A fost confruntarea serii între cei doi, aşa cum se înţelegea din numărătoarea inversă?

Contactat de Paginademedia.ro înainte de emisiune, Vlad Voiculescu (cel pe care România TV îl numeşte pe burtiere, deseori, “Ministrul Rezist”) declara că nu va fi prezent în studioul România TV. De asemenea, a precizat că nu va intra nici pe telefon.

Ce s-a întâmplat în emisiune?

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, de la ora 21.00, dar nu într-o confruntare faţă în faţă cu Vlad Voiculescu. Chiar dacă pe burtieră scria: Imediat. Diana Şoşoacă - Vlad Voiculescu, confruntarea serii.

Emisiunea a dezbătut o altă "confruntare": momentul de la Institutul Marius Nasta, atunci când Şoşoacă a făcut scandal şi a răbufnit la adresa lui Vlad Voiculescu.

Mitingul de 80-90 de oameni de la Cotroceni, "cel mai mare protest de la începutul regimului rezist"

O mare manifestataţie de stradă, dramatică, de amploare, ar fi avut loc în Bucureşti, dacă urmărim burtierele puse de România TV:

  • Proteste coordonate pentru dărâmarea Guvernului
  • Jandarmii fugăresc protestatarii pe străzi
  • Protestatarii dau cu fumigene, jandarmii intervin
  • Încăierare cu forţele de ordine, scandal uriaş
  • Protestatarii acuză: ordin pentru violenţe
  • Liderul protestatarilor: au avut ordin să ne gazeze
  • Încăierare cu jandarmii la cel mai mare protest
  • Protestatarii cer ca reziştii să plece urgent

Cât de mare a fost "cel mai mare protest de la începutul regimului rezist"? Aproximativ 80-90 de protestatari au fost la Cotroceni, sindicalişti numulţumiţi de îngheţarea salariilor, a relatat Digi 24, care a menţionat că "incidentul cu jandarmi a fost minor."

"Reprezentanţii bugetarilor afiliaţi la Federaţia Publisind, inclusiv ai poliţiştilor din sindicatul Europol, au protestat miercuri la sediul Administraţiei Prezidenţiale Palatul Cotroceni, fiind înregistrat şi un incident – îmbânceli cu jandarmii -, sindicaliştii acuzând Jandarmeria că a primit ordin „să creeze busculadă”", notează g4media.ro.

Jandarmeria a transmis un comunicat de presă prin care dezminte „în mod categoric” informaţia potrivit căreia „Jandarmeria Română a creat busculadă la protestul poliţiştilor” şi spune că a dat patru amenzi în valoare totală de 10.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. O anchetă a fost declanşată pentru că s-au folosit fumigene, mai scrie sursa citată.

GALERIE FOTO. România TV şi burtierele de pe post


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    chiar nu inteleg de ce oamenii cu cap dau curs invitatiei rtv ! ignorati acest post si se va stinge singur
  • Iuli Iuli
    Fi-mi-ar scârbă!
  • ONe ONe
    Flag,pai o sa vina lume noua.Mai trebuie cateva persoane pentru a intregi echipa dupa ce au plecat Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu si Dorina Rusu+decesul lui Radu Calin Cristea
    Si chiar si asa cu majoritate psd tot se va da ceva.Sper.Chiar si simbolic,macar e ceva
  • Flag Flag
    @One ce sa facă CNA ul când CNA-ul e condus in majoritate de PSD și CNA ul v-a apăra întodeauna programele de propaganda a PSD ului România Tv și antena 3
  • ONe ONe
    Sper ca institutia intrata in vacanta fortat numita CNA se va sesiza si va face ceva in privinta burtierelor pline de rezisti si neomarxisti.Ca nu sunt de ieri,de azi.
  • Flag Flag
    România TV programul lui Ghiță ( Aparatul PSD-ului ) AUR partidul din umbră al (PSD-ului).
  • B.A.M B.A.M
    Cât timp a fost dezbătută o confruntare din timpul serii dintre Șoșoacă și Voiculescu, respectiv cea de duminică noapte de la 00:00 (care a fost transmisă în direct pe toate televiziunile de știri și TVR), NU POATE FI CONSIDERAT FAKE-PROMO sau DERAPAJ.
    Practic au ales cuvintele încât să relateze un ADEVĂR, care NU E așa BOMBASTIC pe cât am fi noi de OBSEDAȚI SĂ AUZIM pe TV. Iar cronometrul era pentru a ne spune până mai e până începe emisiunea.
    La fel și în cazul burtierelor...
    Acum și voi, Pagina de media, faceți din țânțar armăsar la fel ca ei!
    Sunteți într-o competiție cumva cu cei de la România TV?!

Trimite un comentariu

sus