Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat editia numarul cinci a emisiunii online „Tot sa zambesti, Clinica 32”

 
COMUNICAT. S-a lansat editia numarul cinci a emisiunii online „Tot sa zambesti, Clinica 32”

COMUNICAT. Deciziile intarziate sau gresite ne pot costa sanatatea si calitatea vietii. De aceea, poate cel mai important lucru pe care trebuie sa il retineti din aceasta emisiune: indiferent de problemele dentare pe care le aveti, Clinica 32 ofera solutii prin tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate pret.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In cea mai noua editie a emisiunii Tot sa zambesti-Clinica32 aflam de la Dr. Razvan Boberis detalii despre o tehnica avansata din stomatologia digitala – regenerare osoasa si gingivala, aflam de la Dr. Mircea Georgescu beneficiile tratamentului ortodontic la orice varsta si de la Dr. Simona Boberis ce inseamna o relatie de succes stomatolog-pacient, dar mai ales care sunt semnalele care sa ne conduca in cabinetul stomatologic inainte ca lucrurile sa se agraveze.

VIDEO. Emisiune realizata de Clinica 32, "Tot sa zambesti!". Editia nr 5

Unele dintre cele mai dificile situatii din stomatologie sunt cele in care pacientii sufera de un deficit osos care de cele mai multe ori vine si cu un deficit de gingie.

Asta inseamna ca pacientii nu isi pot pune implant dentar sau daca beneficiaza de implant dentar vor avea probleme in scurt timp. apar complicatii, si bineinteles multe neplaceri. Aflam mai multe despre una dintre cele mai avansate tehnici din stomatologia digitala ce asigura predictibilitate completa de la Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

In ortodontie trebuie pornit intotdeauna cu rezultatul final in minte! Pacientii trebuie sa stie ca Nu exista limita de varsta pentru tratamentul cu aparat dentar. Care sunt problemele adultilor care se rezolva prin tratament orthodontic, aflam de la Dr. Mircea Georgescu.

Una dintre cele mai importante relatii din viata noastra este cea cu stomatologul. Fara nicio exagerare. Dintii cu probleme cauzeaza probleme in intreg organismul, la nivel psihologic si apoi in intreaga viata. Care sunt semnele care trebuie sa ne conduca in cabinetul stomatologic – aflam de la Dr. Simona Boberis. Tratamentele stomatologice ajung sa fie costisitoare mai ales din cauza igienei si a amanarii vizitei la stomatolog. Aflam imediat tot cee ace trebuie sa stim de la Dr. Simona Boberis.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels. Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Emisiunea online „Tot sa zambesti” – Clinica 32 va contine materiale relizate alaturi de expertii din echipa 32, in care se vor explica manopere stomatologice digitale, atat cele avansate, cat si cele de rutina, astfel incat pacientii sa poata sa inteleaga ce inseamna trendul digital in stomatologie si ce inseamna un tratament stomatologic la standardele anului 2020.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita AICI

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect. Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

www.clinica32.ro

Programari, la:

- Str. Scarlatescu, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3032 | (0751) 249-382
[email protected]

- B-dul Banu Manta, nr. 79 A, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3030 | (0784) 484-946
[email protected]

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus