Skip to main content

Emisiunea „Levintza prezintă”, un nou sezon pe TVR. Începe din weekend

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Doina Levintza se întoarce cu un nou sezon al emisiunii despre modă, „Levintza prezintă”. Primul episod se vede sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11:00, pe TVR 1.

Publicitate

Câteva colecţii ale caselor de modă sau creatorilor care se vor vedea în noul sezon: Balmain, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Balenciaga, Prada, Saint Laurent, Fendi, Etro, Mugler.

Doina Levintza, realizatoarea programului, despre noul sezon:

„Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi. Cele mai importante tendinţe în modă pentru primăvara-vara 2021 par un răspuns firesc pentru această perioadă ciudată prin care trecem.

Întotdeauna în perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă. Şi parcă încearcă să ne facă să uitam, cel puţin pentru moment, de realitatea înconjurătoare.”

Doina Levintza şi-a adus emisiunea la TVR în octombrie 2018, după ce mai bine de 10 ani se difuza pe Prima TV. Detalii, AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Ce audienta are emisiunea asta? :))) Vai de capul meu, e ultimul lucru la care ma asteptam sa aiba TVR o emisiune de feșăn, iar aia sa fie prezentata de o duduie care era celebra in urma cu 60 de ani sau mai bine. Ce cifre le aduce emisiunea asta? Intreb serios.
  • livia pilă livia pilă
    Din ciclul Fost-ai lele când ai fost. Sau Fantomele rămân la TVR. Ori Amintiri pentru vârsta a treia.

Trimite un comentariu

sus