Skip to main content

MUTARE. Elena Stoichiţă pleacă de la conducerea revistei OK! după 12 ani

 
MUTARE. Elena Stoichiţă pleacă de la conducerea revistei OK! după 12 ani

PLECARE. Redactorul-şef al revistei OK! Magazine pleacă de la conducerea publicaţiei după ani în care a coordonat editorial titlul.

Publicitate

Elena Stoichiţă s-a ocupat de OK! încă de la lansarea titlului, editat de grupul Adevărul Holding.

Stoichiţă pleacă de la revistă în industria de publicitate. Ea va trece, de la începutul lunii martie la Parenting Ads, companie care activează pe zona de parenting.

Parenting Ads are în portofoliu site-uri de profil, dar şi bloguri de parenting cărora le administrează spaţiile publicitare (qbebe.ro, mamicamea.ro, mamica.ro, sfatulmamicilor.ro, taticool.eu, daddycool.ro etc)

"Sunt 12 ani care fac ca plecarea mea să nu fie deloc uşoară", a declarat Elena Stoichiţă, contactată de Paginademedia.ro.

Elena Stoichiţă, pentru Paginademedia.ro:

“Am ales să părăsesc echipa OK! pentru a mă îndrepta spre un domeniu extrem de dinamic, cel al publicităţii şi marketingului digital, care a reprezentat întotdeauna o tentaţie şi o pasiune pentru mine.

Las în urmă o echipă extraordinară, alături de care am petrecut 12 ani ca într-un carusel, cu multe satisfacţii profesionale.

O echipă care m-a învăţat multe lecţii despre mine şi despre oameni.

Cu această echipă am ajuns la vedetele de la Hollywood, am vizitat vedetele noastre stabilite în SUA sau în Dubai, am organizat împreună evenimente devenite, peste ani, branduri, precum OK! Oscar Party sau VIP Kids Picnic şi am reuşit să rămânem numărul 1 într-un domeniu în care nu ai ce căuta dacă nu eşti pasionat, cel al presei scrise.

Sunt 12 ani care fac ca plecarea mea să nu fie deloc uşoară, dar plec cu inima deschisă spre viitor şi spre noi provocări în pas cu vremurile, un pas firesc după ce, în ultimii doi ani, pe lângă funcţia de Redactor Şef al revistei OK! am ocupat şi funcţia de Manager de proiecte speciale în cadrul diviziei de reviste. Şi sunt convinsă că presa de calitate nu va muri, va fi un lux în vremurile în care timpul costă din ce în ce mai mulţi bani.

Plec ferm convinsă că poveştile vor fi întotdeauna citite cu plăcere, atât în ediţia tipărită, cât şi în varianta online. OK! a fost cea mai frumoasă aventură profesională de până acum şi îmi doresc să rămână o revistă pe care românii o citesc cu drag. Să fie numărul 1 mult timp de acum încolo.”

Elena Stoichiţă, carte de vizită:

- 2009-2021: redactor-şef al publicaţiei OK! Magazine, titlu internaţional pentru care a luat licenţa Adevărul Holding

- 2019-2021: manager proiecte speciale Divizia Reviste Adevărul Holding (OK!, Click! poftă bună, Click pentru femei, Click Sănătate

- 2005-2009: redactor Bolero, editată de Ringier

- 2004: Redactor al revistei Apropo TV

- 2002-2004: ziarist VIP - Viaţa Invizibilă a Personalităţilor

- Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalistică

Citeşte şi: Redactorul-şef Unica, Raluca Hagiu, pleacă după aproape 20 de ani la revista Ringier


Citeşte şi: EXCLUSIV: Adevărul Holding pregăteşte o revistă de staruri


Citeşte şi: EXCLUSIV:Adevărul Holding a luat licenţa pentru OK!, noul titlu de celebrităţi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus