Skip to main content

COMUNICAT. Nord Garage iti poate oferi solutii indiferent de problema masinii

 
COMUNICAT. Nord Garage iti poate oferi solutii indiferent de problema masinii

COMUNICAT. Nord Garage, service auto din sector 1, ofera servicii multi-marca, pentru diverse modele auto, intre care, Dacia, Renault, Volkswagen, Skoda, Audi, Opel si Ford. Serviciile pe care service-ul auto le asigura, le includ pe cele de mecanica auto, vulcanizare, diagnoza, tinichigerie, vopsitorie si electrica.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

La Nord Garage se asigura reparatii si mentenanta auto

Mecanicii de la service-ul auto sunt bine pregatiti si au experienta relevanta in domeniu, reusind sa gaseasca rezolvare la orice problema cu care se poate confrunta un autovehicul.

In cadrul service-ului mecanicii ofera zilnic solutii pentru functionarea ireprosabila a masinii, indiferent ca trebuie sa se ocupe de sistemele de franare, directia si suspensia automobilului, transmisie sau orice alta manopera care tine de partea mecanica.

In cadrul service-ului exista trei rampe auto foarte bine echipate, iar diagnoza se asigura gratuit. Cand este necesar ca masina personala sa ramana la Nord Garage pentru reparatii, exista optiunea de a pleca de la service cu o masina la schimb.

Toate preturile percepute pentru manopera pe partea de mecanica sunt mentionate pe site-ul NordGarage.ro. Aceasta abordare transparenta pe care managementul companiei o prefera, face posibil ca orice sofer sa se poata informa in ceea ce priveste preturile, chiar inainte de a ajunge la service.

Concret, preturile pentru inlocuirea curelei, distributiei, baii de ulei, turbine si multe altele, nu vor fi o necunoscuta pentru soferii care ajung la Nord Garage.

Serviciile de vulcanizare si schimb de roti la service-ul auto din sector 1

Serviciile complete de vulcanizare, echilibrarea rotilor si schimbul anvelopelor sunt caracterizate de o calitate superioara si preturi foarte accesibile – de la 40 de lei in cazul schimbului de anvelope si echilibrare si de la 30 de lei, in cazul repararii anvelopelor.

De astfel, preturile orientative pentru demontat, montat si echilibrat sunt la vedere pe site-ul service-ului.

Diagnoza auto la service-ul din Baneasa este asigurata cu tehnologie premium

Diagnoza auto oferita la service-ul din Baneasa se asigura de tehnicieni profesionisti, cu dispositive de ultima generatie. Verificarea computerizata a sistemelor electrice si electronice ale unui autovehicul face posibil sa se depisteze rapid problemele si eventualele erori ale ECU sa fie sterse.

La Nord Garage se asigura o rezolvare, indiferent de problema electrica auto

Reparatiile electromotorului, alternatorului si ale altor elemente electrice sau schimbul baterie, sunt manopere executate impecabil de catre angajatii de la service-ul auto din sector 1.

Acestia pot verifica starea in care se afla sistemul antiblocare al rotilor (ABS) si asigura controlul electronic al stabilitatii (ECS), manopere recomandat de executat la 24 de luni, cel mult.

Preturile pentru inlocuirea bujiilor, fiselor acestora, bobinei de inductie, bateriei, acumulatorului sau electromotorului, nu sunt o necunoscuta pentru soferii care intra pe site-ul service-ului.

Serviciile de tinichigerie si vopsitorie ajuta ca masina sa arate ca noua

Angajatii service-ului auto pot indrepta caroseria unui vehicul avariat, evitand sa utilizeze sudura in exces, pentru a nu afecta calitatea metalului. Totusi, atunci cand este absolt necesar, se utilizeaza doar sudura de argon.

Pe langa serviciile mentionate anterior, Nord Garage este alaturi de soferii care intampina probleme auto, comunicand cu acestia deschis. In aceasta idee, pe site-ul service-ului, exista o sectiune in care oricine poate sa trimita o intrebare mecanicilor, cu ajutorul unui formular specific.

Politica Nord Garage este pro-client oferind servicii de calitate si preturi accesibile. La acestea, se aduga si o comunicare excelenta.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus