Skip to main content

COMUNICAT. Curs de tehnică vocală pentru artistii de talent show-uri TV

 
COMUNICAT. Curs de tehnică vocală pentru artistii de talent show-uri TV

COMUNICAT. Lucia Ciobotaru, singurul profesor autorizat CVT din Romania lanseaza, in exclusivitate, un sistem de Workshopuri si MasterClass-uri dedicate artistilor care doresc sa obtina rezultate cu vocea lor. Totul este bazat pe CVT – Tehnica Vocala Completa, un sistem revolutionar modern care foloseste functiile creierului, functiile corpului si functiile vocale pentru ca artistii sa evolueze cu adevarat si sa poata interpreta orice gen muzical.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Atunci cand ti se explica ceva, astfel incat sa intelegi, sa simti, sa auzi, sa vezi, sa-ti imaginezi atunci cu siguranta vei creste”, declara Lucia Ciobotaru, singurul profesor autorizat CVT din Romania.

CVT face totul sa fie transparent, limbaj simplu, instructii pedagogice clare si asta pentru ca se bazeaza pe numeroase studii referitoare la mecanismul de functionare al vocii.

Esti cantaret, logopedist, antrenor vocal, actor, iti folosesti vocea intensive in fiecare zi? CVT este pentru toti cei interesati in voce. In timpul acestui Masterclass la inceput se face o trecere prin tehnicile CVT, se fac sunete clare in fiecare functii vocala ( Neutral, Curbing, Overdrive si Edge), dupa care urmeaza lucrul individual cu fiecare dintre participanti pe un pasaj la alegerea fiecaruia.

Participantii sunt diferiti ca si tip de personalitate, tip de voce, deci si solutiile vor fi diferite. Te poti inscrie la MasterClass prin trimiterea unui mesaj catre: [email protected].

„Vor fi multe exercitii vocale, informatii despre modalitatile de predare, dar in special interactiune si se va canta cat se poate de mult. In felul acesta, vei asculta si sunetele facute de ceilalti si vei vedea ce solutii se aplica pentru fiecare caz in parte. Totodata, vei invata sa analizezi fiecare sunet dupa caracter, culoare, volum, densitate chiar si efecte vocale”, explica Lucia Ciobotaru.

„La inceput de Masterclass intreb intotdeauna pe ce vrea sa lucreze fiecare dintre participanti si asta pentru a fi cat mai concreta, cat mai clara in solutiile oferite pentru ca rezultatul sa fie direct”, adauga Lucia.

Aceasta continua:

„Tehnica este eficienta, iar TU trebuie doar sa-ti doresti sa o descoperi pentru ca TU sa te poti exprima asa cum iti doresti!Motivatia este unul dintre motivele pentru care Facem sau NU FACEM ceva anume. De aceea, incepe prin a te intreba care este DE CE -ul tau?”

Un antrenor vocal poate avea in vedere unele aspecte cum ar fi: Sa faca ca totul sa fie usor. Concentratie maxima. Sa stabileasca nivelul de performanta. Sa fie consistent. Iar rezultatul va veni direct.

Lucia Ciobotaru a devenit professor autorizat CVT dupa un studiu de 4 ani CVT – Tehnica vocala completa avand-o ca mentor pe Catherine Sadolin in Danemarca cea care a pus bazele CVT dupa cercetari indelungate in materie de tehnica vocala si care a conceput un sistem extrem de eficient care face ca tehnica vocala sa fie clara si cu rezultat direct.

Lucia are o experienta de peste 20 de ani in canto. In prezent, a creat o echipa profesionala de antrenori vocali ce acopera marile orase ale tarii. Indiferent de locul in care te afli poti gasi un coach vocal cu care sa lucrezi folosind CVT cu sustinerea Lucia Ciobotaru. Iasi, Bacau, Bucuresti, Cluj sau Ploiesti, online sau fata in fata, antrenamentele vocale sunt aproape de tine.

De asemenea, intreaga echipa de antrenori Vocal team Lucia realizeaza singura emisiune online live dedicata artistilor care doresc sa isi depaseasca limitele.

Emisiunea poate fi urmarita pe pagina oficiala de facebook sau pe canalul youtube.

Facebook - VocalTeamLucia

Lucia detine 6 scoli de muzica in Olanda, iar impreuna cu Loredana Groza Atelierul de voce din Bucuresti. In 2013 a fost coantrenor la Vocea Romaniei, echipa Loredanei Groza iar in 2014 a fost implicata nu numai in selectarea candidatilor de la Vocea Romaniei, dar si in antrenarea lor pana la battle-uri. Din acel moment s-a concentrat doar pe echipa Loredanei Groza. In 2019 Lucia s-a ocupat de antrenamentul candidatilor din emisiunea ,, Canta acum cu mine.

Detalii aici: www.vocalteamlucia.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus