Skip to main content

Selly schimbă ziua. Show-ul său de la Prima TV nu va mai fi sâmbăta. Ediţii noi

 
Selly schimbă ziua. Show-ul său de la Prima TV nu va mai fi sâmbăta. Ediţii noi

Emisiunea lui Selly revine cu ediţii noi la Prima TV, dar şi cu o nouă zi de difuzare. Show-ului vloggerului nu va mai fi sâmbăta, ci joia.

Publicitate

Schimbarea se produce din această săptămână, când emisiunea se întoarce din vacanţă.

Prima ediţie Selly Show, din 2021, se vede mâine, 4 februarie, de la ora 20:00. Faţă de ediţiile de debut, emisiunea va fi mai lungă. Vor fi două ore, faţă de cele 45 de minute de până acum.

Printre inviţatii ediţiei se numără cântăreţele Feli şi Adda, Bebe Cotimanis, actriţa Julia Marcan, dar şi Matei Dima (BRomania).


Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede şi la Prima TV. Postul anunţă când trece la HD


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CristI CristI
    FOARTE BUNA EMISIUNE
  • RzV RzV
    @A atunci cand urmaresti constant continut pe Youtube e logic sa auzi si de el si numarul dat de mine e ceva rotunjit, nu am spus exact numarul de urmaritori ca sa deduci tu ca daca stiu cati urmaritori are stiu tot despre el.
    A aparut in prea multe locuri ca sa nu stii cate ceva despre el si am spus doar realitatea, omul e intr-o crestere continua pe YT si veniturile lui sunt tot in crestere, deci indiferent ca il apreciem sau nu il suportam el tot face bani la greu.
    Daca vin sa par aici ca restul ca nu il suport ii scade lui din calitate sau daca il ridic in slavi aici mai face un bani in plus, nu.. am spus doar o realitate si o constatare despre el si treaba cu televiziunea dar stii cum e din scris fiecare intelege cuvintele cum vrea si isi face o parere despre om din 3 cuvinte.
  • A. A.
    @RzV, nu il urmaresti, dar se pare ca stii tot ce face, inclusiv numarul exact de urmaritori. :)) Ceea ce ma face sa cred ca si tu crezi ca e un pic cam umflat cu pompa personajul, altfel de ce naiba ti-ar fi rusine sa nu cumva sa creada lumea ca esti fan? :) M-ai facut sa zambesc, thanks.
  • RzV RzV
    Joia e prea aglomerat intervalul sa faca ceva audienta, cred ca ar fi mers mai bine sambata.
    Iar pentru cei care nu il suporta pe aici aduceti-va aminte ca are 3 milioane de abonati pe Youtube, fiind primul din Romania, deci se intelege frustrarea voastra.
    Eu unul nu il urmaresc nici pe YT, nici la TV dar apreciez ca a reusit pana la varsta asta sa realizeze atata. E clar ca la TV e mai greu sa prinda, publicul sau cauta doar divertisment scurt, nu are rabdare sa urmareasca o emisiune de 2 ore.
  • Radu Raducu Radu Raducu
    Cine se uitaaaa la asa timpenie???
  • Cnv Cnv
    Meh, oricum nu se uita nimeni :))))
  • SIMONA SIMONA
    Măruța 2
    Si cu asta am zis tot
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Selly este la fel de poluant precum Ionuț Cristache la TVR.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Bine ar fi dacă ar dispărea cu totul. Prea multă impostură.

Trimite un comentariu

sus