Skip to main content

COMUNICAT. Şapte lideri pentru Lideraşi au câştigat trofeele anului la Gala Itsy Bitsy 2021

 
COMUNICAT. Şapte lideri pentru Lideraşi au câştigat trofeele anului la Gala Itsy Bitsy 2021

COMUNICAT. A şasea ediţie a Galei Lideri pentru Lideraşi – 2021 powered by Itsy Bitsy ne-a reamintit tuturor că încrederea, curajul şi perseverenţa sunt superputerile oamenilor care fac lucruri semnificative în beneficiul copiilor.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Anul acesta, 7 Lideri pentru Lideraşi au urcat pe scenă Le Château, din Bucureşti şi au primit trofeele oferite în cadrul Galei Itsy Bitsy în semn de recunoaştere şi apreciere pentru proiectele importante pe care le-au desfăşurat în 2020, în domenii precum educaţie pentru copii, educaţie pentru profesori, stare de bine, sănătate pentru copii şi implicare socială.

Evenimentul s-a desfăşurat în sistem hibrid, cu transmisiune live gratuită pe canalele radio şi online Itsy Bitsy. Chiar dacă nu am putut sărbători momentul în sală ca în alţi ani, emoţiile şi bucuria câştigătorilor trofeelor au ajuns cu uşurinţă la câteva mii de persoane, care au urmărit în direct Gala Itsy Bitsy.

De la eveniment nu au lipsit, nici anul acesta, opiniile împărtăşite de copiii din generaţia actuală privind relaţia cu părinţii şi schimbările pe care le-au trăit în ultimul an. Autentici, sinceri şi optimişti, ei ne-au reamintit tuturor că şi adulţii au multe lucruri de învăţat de la copii. Altfel spus, şi "oul învaţă pe găină".

Mesaje emoţionante au transmis publicului şi invitatii speciali Andreea Marin şi Călin Goia, care ne-au încurajat să vedem cu adevărat nevoile copiilor şi să găsim împreună căi de a colabora în aşa fel încât toţi copiii din România să se simtă susţinuţi pe toate planurile.

VIDEO. Gala Lideri pentru Liderasi 2021 - Powered by Itsy Bitsy

Cine sunt liderii anului 2020

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 în stare de bine a fost primit de Simona Baciu, pentru proiectul “Profesorul din ţine”. Pornind de la cartea cu acelaşi nume, pe care a scris-o împreună cu Susan Shapiro, Simona Baciu a fondat Profesori fericiţi pentru România, primul program de training pentru starea de bine a profesorilor.

La această categorie au fost premiaţi şi Felicia Filip - directorul general al Operei Comice pentru Copii, precum şi Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

La categoria Liderii anului 2020 în implicare socială, trofeul a fost oferit Mihaelei Nabar, director executiv al Fundaţiei World Vision România, care a desfăşurat, anul trecut numeroase proiecte dedicate copiilor din zone şi categorii vulnerabile. În 2020 s-au implicat activ în proiecte sociale cu impact semnificativ şi Liderii pentru

Lideraşi Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu – Asociaţia Dăruieşte Viaţă, Ioana Grindean – Organizaţia ReadyNation România, Melania Medeleanu şi Luciana Zaharia – Asociaţia ZI de BINE.

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 în educaţie pentru copii a fost primit de Andra Munteanu, cofondatoarea NARADA, o companie de antreprenoriat social care s-a implicat, în 2020, în reconectarea la educaţie a peste 1000 de copii din satele româneşti şi a oferit consultanţă pentru saltul la educaţia online pentru 1700 de profesori. La categoria Educaţie pentru copii s-au remarcat şi Liderii pentru Lideraşi Victoria Dumitru, cu Şcoală din Valiza, şi Mădălina Ion, cu proiectul EDU BOX.

La categoria Liderii anului 2020 în educaţie pentru profesori, trofeul a fost câştigat de Dragoş Anastasiu, cunoscut antreprenor şi co-fondator al proiectului SuperTeach. În 2020, SuperTeach a fost unul dintre proiectele cele mai active în susţinerea profesorilor din toată ţară, prin organizarea de conferinţe offline şi online, webinarii şi cursuri de formare în Mentalitatea Deschisă. Lideri pentru Liderasi la această categorie sunt şi Cătălin Dinu, pentru proiectul Şcoală pe net.ro, şi Andreea Nistor, de la Asociaţia pentru Valori în Educaţie.

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 în sănătate pentru copii a fost oferit Ancăi Dumitrescu, preşedinte al Asociaţiei Autism Voice. În 2020, în contextul pandemiei, Asociaţia şi-a intensificat eforturile de sprijin al familiilor cu copii cu tuburare de spectru autist, prin diverse proiecte şi programe. Lideri pentru Liderasi la această categorie sunt şi Ana Raluca Chişu, fondatoarea Asociaţiei KinetoBebe, şi Alexandru Cucu, membru al Asociaţiei AMAis.

La Gala Lideri pentru Liderasi a fost desemnat şi Liderul anului 2020 în social media. Trofeul la această categorie a fost acordat Atenei Boca, fondatoarea comunităţii

LaPrimulBebe. În 2020, comunitatea să a strâns 589.000 de Euro, fonduri îndreptate spre echipamente de protecţie pentru medici în multe spitale din ţară, a renovat secţia de pediatrie a spitalului din Câmpulung Muscel, a făcut posibilă renovarea secţiei de pediatrie a Spitalului Moreni şi a lansat Sistemul Naţional de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit.

Titlul şi trofeul la această categorie au fost acordate în urmă propunerilor făcute de influenceri şi bloggeri de parenting şi educaţie şi în urmă a peste 14.300 de voturi, înregistrate online în perioada 22 ianuarie-4 februarie 2021.

Lista de nominalizări la categoria Liderul anului 2020 în social media a cuprins 22 de lideri: Atena Boca, Ela Crăciun, Urania Cremene, Sofia Frunză, Alina Elena Golaes, Elena Gorun, Alina Greavu (Aluzivă), Miruna Ioani, Antoaneta Luchian şi Ana-Maria Rusu, Gabriela Maalouf, Ioana Macoveiciuc, Ioana Marinescu, Ana Nicolescu, Tily Niculae, Daniel Osmanovici, Cristina Oţel, Mirona Păun, Lucia Radu, Liviana Tane, Carmina Trambitas Vakulovski şi Diana Vijulie - nominalizaţi pentru proiecte cu impact seemnificativ asupra calităţii vieţii copiilor, desfăşurate în social media în 2020.

La Gala Itsy Bitsy din acest an a fost oferit şi un trofeu la categoria Liderul anului 2020 votaţi în industria MarCom. Trofeul a fost câştigat de Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, de la Asociaţia Dăruieşte Viaţă, care s-au implicat în 2020 în ridicarea unor spitale modulare pentru a creşte capacitatea de tratare a spitalelor copleşite de pandemie.

VIDEO. Gala Lideri pentru Liderasi 2021 - Powered by Itsy Bitsy - Speech Nadia & Felix Tataru

Despre Itsy Bitsy

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureşţi şi în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a iniţiat şi obţinut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus