Skip to main content

Ziar gratuit pentru oamenii din zona Giuleşti-Crângaşi. E împărţit la metrou şi în cafenele

 
Ziar gratuit pentru oamenii din zona Giuleşti-Crângaşi. E împărţit la metrou şi în cafenele

Ziar gratuit pentru oamenii care locuiesc în zona Giuleşti-Crângaşi, din Bucureşti. Se numeşte Aqua City şi aparţine dezvoltatorului Aqua City – un complex imobiliar situat în sectorul 6.

Publicitate

Conţine subiecte de interes din zonă, poveşti de viaţă ale oamenilor din Crângaşi şi Giuleşti, istoria cartierului şi informaţii legate de demersuri şi investiţii ale administraţiei sectorului, spun reprezentanţii ziarului.

Oana Tabacu este redactorul şef al publicaţiei. Are o experinţa de peste 20 de ani în presă, iar în ultimii ani a acoperit zona de real estate.

Anterior, pe această nişă, a fost redactor-şef la Casa Mea, publicaţia din grupul Medien Holding, şi redactor-şef pentru Real Estate Magazine.

Ziarul a fost tipărit în 60.000 de exemplare şi se distribuie gratuit în hoteluri, cafenele, spaţii de birouri şi notariate, dar şi în staţiile de metrou Crângaşi şi Grozăveşti.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mos Dan Mos Dan
    Are forma de laptop acest ziar? Daca nu e laptop ca Jurnalul, atunci poate o sa curat cartofi pe el, sau ii voi pune pe el, salata testosului meu, care nu ajunge sa manance din castron.
  • Mos Dan Mos Dan
    Presa pe hartie moare, dar nu se preda. Gata, s-a terminat, doar voi nu va prindeti.
  • geo geo
    Au mai fost incercari de acest gen - cu ziare distribuite gratuit - chiar cei de la Adevarul au avut editia de seara - si nu stiu daca macar una mai este functionala...

Trimite un comentariu

sus