Skip to main content

COMUNICAT. Abonament de apa la birou: Cum alegi cele mai bune servicii pentru hidratarea colegilor?

 
Foto | Imgur.com
Foto | Imgur.com

COMUNICAT. Dacă eşti responsabil de aprovizionarea companiei cu bunuri din categoria consumabile, iar pe lista acestora se află şi apa, află că o astfel de resursă prezentă în birou la discreţie a acestei resursei contribuie la percepţia favorabilă a angajaţilor în companie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Fiind aproape de o sursă de apă testată, la care pot avea acces oricând, beneficiile pe care se construieşte încrederea în spaţiul de lucru pot fi descrise prin: economii personale, confort în procurarea principalei surse de hidratare, hidratare optimă zi de zi etc.

Abonamentul unui dozator de apa pentru birouri poate fi o alegere buna, în acest sens.

Iată cum alegi un astfel de serviciu, pentru o hidratare optimă a colegilor:

Abonament de apă la birou: Gamă de produse oferite

Dacă eşti interesat de încheierea unui abonament pentru unul sau mai multe dozatoare de apă în birou, iată un prim criteriu ce ar trebui să te intereseze:

- gama de produse pe care ţi-o pune la dispoziţie distribuitorul unui astfel de serviciu.

Click pe link-ul de mai sus pentru a avea acces online la o serie variată de opţiuni, astfel încât să poţi accesa cea mai bună soluţie pentru nevoia de apă a companiei pe care o conduci: watercoolere, purificatoare de apă, apă îmbuteliată la cutie.

Abonament de apă la birou: Garanţia mentenanţei

Dacă ai ales să realizezi un abonament pentru un dozator de apa în birou, faci o alegere cât se poate de inspirată. Ţine, însă, cont de faptul că un astfel de acord este cu adevărat avantajos, atunci când distribuitorul acestuia se poate ocupa şi de mentenanţa sa.

De asemenea, igienizarea periodică a aparatului reprezintă un criteriu esenţial în alegerea unui astfel de serviciu pentru abonamentul de apă la birou.

Menţinerea la parametri optimi a nivelului de curăţenie împiedică producerea scenariului în care anumite impurităţi sau culturi bacteriene pot afecta calitatea apei şi, secundar, sănătatea colegilor din birou.

Abonament de apă la birou: Resursa este testată

Încă un lucru pe care trebuie să treci pe lista de criterii, atunci când doreşti sa închei un contract pentru abonamentul de apă la birou: garanţia testării acesteia, conform standardelor în vigoare.

LaFantana deţine propriile laboratoare de analiză fizico-chimică şi microbiologică a apei, autorizate de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor şi certificate conform standardelor ISO 9001 şi ISO 22000, în cadrul cărora se efectuează periodic teste detaliată, pentru ca apa oferită să aibă cea mai bună calitate.

În concluzie, iată care sunt cele mai importante lucruri de care ar trebui să fii interesat, privind încheierea unui abonament pentru apă de la birou.

Hidratarea celor din echipa este importantă, pentru ca apa susţine bună funcţionare a organismului, fapt ce poate genera un nivel mult mai ridicat de productivitate.

Aşadar, ţine cont de recomandările descoperite în rândurile de mai sus şi mizează pe un astfel de parteneriat, cu un distribuitor de apă responsabil şi care îţi poate oferi soluţii pliate pe nevoile reale ale companiei tale.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus