Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi căruciorul potrivit pentru bebe

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Odată cu naşterea copilului, te vei gândi cum să îi asiguri acestuia tot confortul, prin prisma produselor pe care le cumperi pentru el. Alegerea căruciorului se face cu mult înainte de a naşte, deoarece este nevoie de timp pentru a analiza opţiunile. Căruciorul trebuie ales în aşa fel încât să fie comod şi practic, însă în mod bidirecţional, adică atât pentru tine cât şi pentru bebeluş.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iată câteva caracteristici ale cărucioarelor, care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.

Cărucioarele 2 în 1 sunt practice pentru deplasări mai uşoare

Atunci când vrei să mergi la cumpărături sau la plimbare, cărucioarele de tipul 2 în 1 îţi vor fi de ajutor. Bebeluşul este în siguranţă într-un spaţiu confortabil, iar tu poţi folosi spaţiul de depozitare al căruciorului pentru geanta ta sau eventuale cumpărături.

Cărucioarele sport sunt indicate pentru bebeluşi mai mari de 6 luni

Cărucioarele sport sunt potrivite pentru bebeluşii care au împlinit 6 luni.

Acestea sunt foarte confortabile pentru părinţi, deoarece mânerele sunt moi şi flexibile şi se pliaza, pentru a fi depozitate în spaţii mici.

În niciun caz, nu trebuie optat pentru cărucioarele sport când bebeluşul este mai mic, deoarece acestea nu sunt prevăzute cu accesoriile de care e nevoie la o vârstă atât de fragedă.

Pentru nou-născuţi e nevoie de cărucioare speciale sau landou

Nou-născuţii sunt foarte fragili, iar un cărucior potrivit este o adevărată necesitate. Cărucioarele pentru bebeluşi sunt speciale, deoarece forma este creată în aşa fel încât să susţină capul copilului în primele luni din viaţă, când acesta nu are sistemul muscular şi osos foarte bine dezvoltat.

Cărucioarele reversibile sunt utile pentru plimbări în natură

Când cel mic poate să stea singur în şezut, cărucioarele reversibile sunt recomandate pentru că pot fi reglate după cum doreşti. În acest mod, copilul va putea să se bucure de natură şi de privelişte şi va avea şi o poziţie foarte confortabilă.

Achiziţionează un cărucior potrivit pentru orice sezon

Dacă eşti părinte şi cumperi un cărucior în timpul verii, ai tendinţa să omiţi faptul că iarna căruciorul trebuie dotat cu diverse accesorii. Cel mai bine ar fi să cumperi încă de la început unul care să dispună de apărătoare pentru ploaie, dar şi de huse pentru zilele friguroase de iarnă. Acestea pot fi ataşate doar când e nevoie de ele.

Cărucioarele 3 în 1 sunt potrivite pentru mai multe vârste

Avantajul principal al cărucioarelor 3 în 1 este că sunt reglabile şi pot fi adaptate chiar dacă copilul a crescut. Acestea au landou şi scoică, dar şi spaţiu de depozitare. Landoul se foloseşte până la vârsta de 6 luni când cel mic are nevoie de susţinere, iar după ce copilul creşte, landoul se înlocuieşte cu scoica.

Cărucioarele tandem oferă confort pentru ambii copii

Cărucioarele duble sau triple pot fi folosite pentru cazul în care există mai mulţi copii, cum este cazul gemenilor şi al tripleţilor. Cărucioarele tandem nu numai că oferă un sentiment plăcut celor mici, prin apropierea lor unul de celălalt, dar sunt şi foarte practice pentru părinte.

Cărucioarele trebuie să fie de calitate

Atunci când e nevoie să cumperi un cărucior pentru bebeluş, trebuie să aloci un buget suficient în aşa fel încât să cumperi un produs de calitate. Cu cât căruciorul este mai rezistent, cu atât acesta va putea fi folosit mai mult timp.

Copiii sunt minunaţi, însă în acelaşi timp sunt şi fragili şi au mare nevoie de confort şi protecţie. Le poţi asigura acest confort cu ajutorul produselor pe care le foloseşti pentru ei, iar căruciorul este un obiect de care vei avea nevoie încă de la naştere.

Ia în calcul, aşadar, achiziţionarea unui cărucior de calitate, care să vă ajute să vă bucuraţi de timp minunat petrecut împreună.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus