Skip to main content

COMUNICAT. HQZ amanet propune solutii premium pentru valorificarea obiectelor de arta

 
COMUNICAT. HQZ amanet propune solutii premium pentru valorificarea obiectelor de arta

COMUNICAT. HQZ Antichitati este un amanet din Bucuresti unde persoanele care detin obiecte de arta le pot valorifica intr-un mod foarte simplu. Vanzarea obiectelor de arta este o solutie la care pot apela cei care au nevoie sa obtina o suma de bani intr-un timp scurt.

Publicitate

Totusi, este esential ca persoanele aflate in aceasta situatie sa aleaga un partener de incredere, asa cum este HQZ Antichitati, un loc in care personalul specializat evalueaza obiectele la valoarea corecta.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

HQZ Atic – amanet din Bucuresti specializat in antichitati

Persoanele care detin obiecte precum tablouri vechi, statuete, obiecte decorative din sticla, marmura sau ceramica, portelan, cristal sau metale, carti si fotografii vechi, le pot evalua la HQZ, urmand sa primeasca o oferta avantajoasa pentru vanzarea acestora. Este valabil si pentru alte obiecte, asa cum sunt decoratiile militare, lustrele, ceasurile de mana sau pendulele si orologiile.

De cele mai multe ori, aceste comori stau ascunse in cutii in podul casei sau in debara, deoarece persoanele care le detin nu cunosc potentialul pe care il au, considerandu-le doar niste vechituri. In urma unei evaluari, proprietarii obiectelor afla cu surprindere ca detin lucruri de valoare, pe care le pot folosi pentru a face profit.

HQZ accepta si alte tipuri de obiecte

In afara obiectelor de arta si antichitatilor, la HQZ se mai pot vinde sau amaneta si alte tipuri de obiecte, precum bijuterii cu pietre pretioase, piese deosebite de mobilier, icoane, diverse documente care se incadreaza in anumite standarde sau monede.

De asemenea, oamenii pot primi sume consistente de bani si in schimbul bijuteriilor din aur si argint, autoturismelor, electronicelor si chiar imobilelor.

Ce se intampla cu obiectele achizitionate de HQZ?

Obiectele achizitionate de HQZ sunt vandute mai departe colectionarilor si pasionatilor de arta si antichitati. Fiind un amanet online, de pe site-ul HQZ.ropot fi achizitionate diverse obiecte decorative, oglinzi, sfesnice, monede vechi din aur si alte metale, rame, piese ornamentale, vaze, statuete, litografii originale semnate de Dali sau Warhol, piese de mobilier si chiar bijuterii cu pietre pretioase.

Asadar, cei interesati de achizitionarea unor obiecte autentice, care au fost evaluate in prealabil, pot accesa pagina HQZ.ro sau pot vizita magazinul fizic HQZ din Bucuresti, str. Kogalniceanu, nr.1. Platforma online a magazinului este intuitiva, iar cei interesati sa cumpere pot gasi cu usurinta ceea ce ii intereseaza, deoarece toate obiectele sunt grupate pe categorii: bijuterii, argint, pictura, sculptura, mobilier, numismatica, orologerie, sticla/ portelan, obiecte de cult si diverse.

Cui se adreseaza serviciile HQZ?

HQZ Antic se adreseaza atat celor care detin operele unorartisti sau alte tipuri de obiecte de valoare pe care doresc sa la vanda, dar si persoanelor care doresc sa achizitioneze aceste obiecte din magazinul online HQZ sau direct din showroom.

HQZ gazduieste opere care apartin unor artisti romani si straini, precum Raffaelo Romnelli, Ion Dimitriu Barlad, Oscar Han, Gustav Adolphe Hierholtz, Alexandru Calinescu, Anders Zorn, Petre Velicu, Paul Scortesco, George Elgar Hicks, Viorel Nimigeanu si multi altii.

Alte servicii oferite de HQZ sunt de restaurare, curatare si inramare. Asadar, persoanele care detin antichitati, mobilier si obiecte de arta care necesita restaurare si curatare, pot apela cu incredere la echipa HQZ. Este foarte important ca aceste obiecte sa fie restaurate si curatate de catre specialisti, deoarece, in caz contrar, exista riscul de a fi deteriorate.

Cum se poate contacta echipa HQZ?

Cei de la HQZ Antichitati pot fi contactati prin e-mail, prin intermediul website-ului sau telefonic. Toate detaliile de contact se afla pe site-ul HQZ. Showroom-ul este deschis zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10:00-20:00, iar cei care doresc pot face o programare pentru a il vizita in zilele de sambata.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus