Skip to main content

COMUNICAT. Legrand anunţă lansarea unei noi generaţii de întrerupătoare wireless şi fără baterii

 
COMUNICAT. Legrand anunţă lansarea unei noi generaţii de întrerupătoare wireless şi fără baterii

COMUNICAT. Integrându-se perfect în oferta produselor conectate Legrand "with Netatmo", inovaţia sporeşte sustenabilitatea caselor conectate prin reducerea impactului asupra mediului şi a operaţiunilor de întreţinere datorate utilizării bateriilor.

Publicitate

Legrand, specialist global în infrastructuri electrice şi digitale, a anunţat lansarea unei noi generaţii de întrerupătoare wireless, fără baterii. Această inovaţie tehnologică a fost dezvoltată alături de CEA, un jucător important în domeniul cercetării-dezvoltării şi inovării.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Întrerupătoarele wireless (care nu necesită cablarea la reţeaua electrică a clădirii), oferă o multitudine de avantaje, printre care se numără facilitarea modernizării instalaţiei electrice şi posibilitatea de a fi poziţionate liber, oriunde în încăpere, fără a fi nevoie de lucrări de renovare.

De asemenea, datorită unui mecanism de captare a energiei încorporat, inovaţia permite întrerupătoarelor wireless să funcţioneze fără baterii.

Având trei patente, noua tehnologie wireless şi fără baterii, este uşor de instalat şi permite dispozitivelor electrice, cum ar fi întrerupătoarele care acţionează iluminatul şi storurile, să fie controlate prin intermediul protocolului internaţional de comunicaţii prin unde radio, ZigBee.

Foarte compactă şi discretă, noua tehnologie se integrează perfect în oferta produselor conectate ale Grupului Legrand, disponibile la nivel global. De asemenea, această inovaţie limitează impactul asupra mediului şi elimină complet necesitatea mentenanţei asociate cu utilizarea bateriilor.

“Legrand este liderul global în domeniul întrerupătoarelor şi prizelor electrice. Această tehnologie nouă reflectă intenţia Grupului Legrand de a le oferi consumatorilor inovaţii din ce în ce mai inteligente.

De asemenea, reprezintă un răspuns provocărilor în ceea ce priveşte mediul înconjurător cu care ne confruntăm zilnic. Nu în ultimul rând, inovaţia rezultă dintr-un parteneriat extrem de productiv cu CEA, care a contribuit cu propriul know-how, în special în ceea ce priveşte cercetarea fundamentală.”, a declarat Antoine Burel, CEO Adjunct responabil cu Operaţiunile Legrand.

“Suntem mândri că am putut fi alături de Legrand în acest proiect ambiţios. Tehnologia inovatoareeste rodul unei cooperări de mai mulţi ani între cercetătorii CEA şi echipele Legrand.

De asemenea, acest parteneriat reflectă perfect scopul CEA, acela de a contribui la dezvoltarea inovaţiilor industriale prin cercetări ample de ultimă generaţie în beneficiul tuturor.”, a declarat Stéphane Siebert, Director al Departamentului de Cercetare Tehnologică al CEA.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus