Skip to main content

COMUNICAT. Intră sub umbrela unui brand cunoscut şi profită de toate beneficiile acestuia: Life Dental Spa

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Bine-cunoscutul brand Life Dental Spa ţinteşte spre o expansiune rapidă în anul 2021, scopul final fiind acela al deschiderii mai multor clinici stomatologice în toate oraşele mari din România!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru a veni în ajuoturl medicilor care deţin deja propria afacere şi îşi doresc profitabilitate şi realizarea de tratamente calitative la cel mai înalt nivel, Life Dental Spa a decis crearea de francize – partenerii pot beneficia de o afacere la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România!

Devino un partener strategic într-un lanţ de clinici de succes

Secretul care a dus la succesul clinicilor Life Dental Spa din Bucureşti şi din Iaşi constă în profesionalismul echipei de #LifeDentisti care realizează tratamente laser fără ace, fără freze şi fără durere, managementul excelent şi marketing-ul deosebit de eficient!

Astfel, în ultimii ani de activitate, peste 95% din pacienţi au recunoscut că tratamentele laser realizate în cabinetul stomatologic din Bucureşti sunt complet LIPSITE DE DURERE, acesta fiind motivul principal pentru care au ales clinica Life Dental Spa!

Medicii şi antreprenorii pasionaţi care împărtăşesc viziunea Life Dental Spa sunt încurajaţi să ia parte din echipa de succes, pentru a putea beneficia de numeroasele avantaje ale colaborării:

  • Training medical în ceea ce priveşte folosirea laserului stomatologic, în scopul de a perfecţiona tehnicile de tratament, oferit de însăşi dr. Cristina Obreja
  • Management şi consultanţă permanente, în scopul de a creşte eficienţa şi prosperitatea afacerii
  • Marketing excelent realizat la cel mai înalt nivel: TV, SEO, social media şi outdoors
  • Implementarea de protocoale de lucru şi de tehnici eficiente, care sunt deja testate şi verificate
  • Training pentru personalul administrativ şi pentru personalul front-desk

Succes financiar cu ajutorul francizei Life Dental Spa

Conducerea Life Dental Spa ţinteşte spre a colabora cu persoane pasionate, din domeniu, dornice de prosperitate şi abundenţă financiară, precum şi de evoluţie în ceea ce priveşte cariera.

Astfel, pe lângă avantajele în ceea ce priveşte organizarea internă, franciza Life Dental Spa oferă numeroase beneficii pe plan financiar:

  • Triplarea cifrei de afaceri în mai puţin de un an de la începerea parteneriatului
  • Cifra de afaceri crescută substanţial, care poate trece de pragul de 1 milion de euro cu doar trei unit-uri dentare
  • Return of investment obţinut în 3-6 luni
  • Profitabilitate de cel puţin 20%

Managementul eficient, marketingul realizat la nivel naţional şi tratamentele laser realizate la cel mai înalt nivel calitativ reprezintă cheia unei afaceri de succes, care poate fi obţinută acum cu ajutorul francizei Life Dental Spa!

Profilul investitorului ideal presupune, în primul rând, o viziune modernă, focusată pe inovaţie şi evoluţie profesională. Cu alte cuvinte, profilul colaboratorului ideal presupune:

- Dorinţă de abundenţă financiară şi de evoluţie în carieră
- Pasiune pentru management, investitorul fiind cel care coordonează eficient echipa
- Împărtăşirea viziunii Life Dental Spa în ceea ce priveşte tratamentele laser FĂRĂ DURERE şi minim-invazive
- Orientarea către pacient, pentru a-i oferi o experienţă de cinci stele în cabinetul stomatologic.

De-a lungul colaborării, echipa şi conducerea Life Dental Spa va oferi constant training-uri şi sprijin în ceea ce priveşte managementul şi marketingul, în scopul formării unei echipe de succes! Împreună putem fi mai puternici!

Alege franciza Life Dental Spa şi intră sub umbrela unui brand cunoscut la nivel internaţional!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus