Skip to main content

COMUNICAT. 1 Mai si Paste pe litoral? Poate deveni realitate doar cu cele mai bune oferte de cazare in Mamaia!

 
COMUNICAT. 1 Mai si Paste pe litoral? Poate deveni realitate doar cu cele mai bune oferte de cazare in Mamaia!

COMUNICAT. In 2021, Duminica Pastelui va pica pe data de 2 mai. Astfel, cei care vor sa se bucure de Sarbatorile Pascale in familie, alaturi de cei dragi, intr-o maniera unica, ar trebui sa petreaca atat ziua de 1 mai, cat si Pastele pe malul marii.

Publicitate

Daca reusesti sa gasesti cele mai convenabile oferte de cazare Mamaia sau in oricare alta statiune de pe litoralul romanesc, vei crea amintiri unice alaturi de cei dragi. Astfel, nici tu, nici familia ta nu veti uita niciodata modul extraordinar in care ati sarbatorit Pastele in anul 2021.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De ce ar trebui sa optezi pentru cazare Mamaia?

In momentul in care alegi una dintre oferte de cazare Mamaia, ai siguranta ca vei petrece Sarbatorile Pascale intr-un mediu minunat alaturi de cei dragi. Cea mai cautata statiune de pe litoralul Marii Negre ofera un ambient placut, plaje superbe, dar si nenumarate alte atractii turistice, de care se pot bucura atat copiii, cat si adultii.

Distractie si relaxare – totul intr-o singura destinatie!

Daca alegi una dintre ofertele de cazare Mamaia, te poti bucura de cel mai emblematic parc acvatic din Romania, Aqua Magic. Pe de o parte, acesta este raiul copiilor, locul in care vor fi incantati de toboganele cu apa, dar si de nenumaratele activitati organizate special pentru ei.

Pe de alta parte, adultii se vor bucura de un sejur de relaxare cu ajutorul unui masaj oferit de experti, a masajului cervical realizat prin jeturi din apa, prin accesul la jacuzzi si multe altele.

Situat in sudul statiunii Mamaia, Aqua Magic ofera nenumarate activitati care se desfasoara in interiorul parcului, motiv pentru care nu trebuie sa te ingrijoreze vremea de afara atunci cand programezi o zi de distractie si relaxare in acest loc.

Un loc plin de istorie

Dincolo de farmecul vizibil pentru orice turist, Mamaia este o statiune cu o istorie impresionanta. Centrul vechi al orasului este plin de cladiri de epoca, deosebit de cochete, pe care le poti admira cat servesti o cafea si o gustare la una dintre terasele situate aici.

De altfel, Regina Maria a Romaniei a fost indragostita de frumusetea unica a acestei statiuni, despre care spunea ca are: „imense intinderi de nisip, o plaja atat de larga incat sfarsitul i se pierde in departare, cu scoici trandafirii ca niste petale de flori aruncate de zane, bai de mare […] fosnetul soptit al valurilor ce se sparg rand pe rand domol de mal, lasand fiecare o fasie de spuma alba ca zapada.”

Cum gasesti cele mai convenabile oferte de cazare Mamaia?

Ai hotarat ca vrei sa incepi luna Mai cu dreptul si sa te bucuri de o vacanta a carei amintire sa o porti cu tine toata viata? Perfect, ai facut cea mai buna alegere! Acum, nu mai ramane decat sa contactezi agentia Christian Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, si sa descoperi ofertele pe care le ai la dispozitie.

Aici vei gasi pensiuni, hoteluri, apartamente pentru toate preferintele si bugetele. Indiferent daca vrei sa optezi pentru o cazare cu piscina, pentru una care iti permite sa gatesti in casa sau, din contra, pentru cea care iti pune la dispozitie mancaruri preparate de cei mai buni bucatari, Christian Tour te va ajuta sa planifici vacanta exact cum ti-ai dorit!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus