Skip to main content

COMUNICAT. Cum să faci din rutina ta anti-ageing o rutină PRO ageing

 
Foto | Imgur.com
Foto | Imgur.com

COMUNICAT. Atunci când primele semne ale îmbătrânirii îşi fac apariţia, cele mai multe dintre noi includem în rutina de îngrijire a tenului şi produsele antirid, un real ajutor în lupta cu trecerea timpului.

Publicitate

Totuşi, etapa maturizării tenului este privită de majoritatea femeilor ca pe o schimbare majoră a înfăţisării lor, ceea ce duce acest proces dincolo de limitele unei simple preocupări cosmetice.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din fericire, însă, graţie cremelor dedicate, rutina anti-ageing s-a transformat într-o rutină PRO ageing.

Care este doctrina PRO ageing?

Dacă până nu demult ridurile erau considerate duşmani de temut ai femeilor care au depăşit vârsta de 30, 40 de ani, astăzi, în industria cosmetică se promovează tot mai des ideea că esenţa vieţii este scrisă inclusiv în liniile de expresie care ne brăzdează tenul.

Un zâmbet timid, o grimasă încruntată, sau un hohot de râs - toate acestea sunt experienţe care fac parte din existenţa noastră şi, care, ne ”scriu” povestea pe piele, odată cu trecerea timpului.

Aceasta este viziunea pe care se concentrează şi îngrijirea pro-ageing, care militează pentru o schimbare a atitudinii de celebrare a unei noi etape din viaţa noastră, a ceea ce obişnuiam să numim simplu: îmbătrânire.

Pe scurt, conceptul de pro-ageing poate fi definit ca o abordare modernă asupra vieţii, care se focusează pe frumuseţea individuală, mai degrabă decât pe perfecţiune şi pe standardele impuse de societate.

Cum poţi beneficia de rutina pro-ageing?

Pentru a îmbrăţisa schimbările fizice care apar odată cu înaintarea în vârstă, poţi adopta o rutina de îngrijire a tenului care se concentrează pe îngrijirea pielii în concordanţa cu etapa în care te afli.

O cremă antirid poate fi cel mai bun aliat împotriva semnelor de îmbătrânire, însă este foarte important să îţi setezi aşteptări realiste despre rezultatele pe care aceasta ţi le poate oferi. O rutină pro-ageing îndemnă femeile din întreaga lume să-şi accepte frumuseţea în toate formele pe care le tranzitează aceasta în diverse etape ale vieţii.

Aşadar, dacă la 20 de ani ai nevoie doar de o cremă hidratantă pentru a te simţi radiantă, la 40 de ani rutina de îngrijire a tenului trece printr-un update. Acum este momentul să adopţi un ritual pro-ageing, care include produse dedicate, ce acţionează pe multiple direcţii.

Hidratare intensă, formule hrănitoare, cremele pe bază de antioxidanţi care combat efectele radicalilor liberi, precum şi produsele care netezesc pielea şi care îi conferă fermitate şi elasticitate sunt pilonii esenţiali ai îngrijii pro-ageing. Dincolo de toate acestea, însă, atitudinea şi modul în care ne acceptăm, transformarea schimbărilor fizice din defecte în semne ale frumuseţii individuale sunt principiile pentru care militează experienţa pro-ageing.

Cercetările efectuate pe segmente de consumatori ai industriei de skincare au relevat inclusiv faptul că termenul de ”anti-îmbătrânire” şi-a pierdut rezonanţa. În schimb, fenomentul pro-ageing a fost considerat cu adevărat revoluţionar în sectorul de îngrijire personală.

Pro-agening nu înseamnă eliminarea produselor antirid şi nici negarea efectelor pe care acestea le oferă pielii noastre, ci conceptul transmite faptul că frumuseţea nu ar trebui definită drept tinereţea eternă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus