Skip to main content

COMUNICAT. Du’Monde – din pasiune pentru frumos, la o poveste de succes. Studiu de caz

 
COMUNICAT. Du’Monde – din pasiune pentru frumos, la o poveste de succes. Studiu de caz

COMUNICAT. Anul trecut pe vremea aceasta, mai exact la începutul lunii martie, am început o frumoasă colaborare cu partenerul nostru Du’Monde.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Încă de la început a fost un proiect captivant, în care am investit toate resursele şi toată energia necesară pentru a duce totul la un alt nivel.

Du’Monde este unul dintre liderii de piaţă în domeniul Home & Deco, iar împreună am crescut vizibil business-ul la nivel de brand.

Parteneriatul nostru a început cu un rebranding, am şters aproape tot şi am desenat o nouă poveste. De la culori, la tone of voice, la machetă pentru un nou site şi implementare. Am comunicat şi comunicăm continuu pentru a menţine toate standardele cât mai sus, iar clientul final să aibă o experienţă aşa cum merită!

Website

Am început prin modificarea vizuală şi structurală a website-ului dumonde.ro şi am implementat filtre pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului.

Astfel, în anul 2021, am reuşit să aducem 1,304,567 oameni pe magazinul online, adică o creştere de 46% faţă de anul precedent. Vizitele totale ale magazinul în perioada 01 martie 2020 – 01 martie 2021 având un număr de 2,699,073, o creştere de 28% faţă de anul precedent.

În primul nostru an de colaborare, au avut loc 14,367 de tranzacţii online, rezultând o creştere de 2,3%, iar valoarea unei comenzi a crescut cu 22%. Du’Monde se bucură astăzi de vânzări atât fizic cât şi online, cele din urmă având o creştere de 24% faţă de anul precedent.

Promovare online

Promovarea în mediul digital pentru Du’Monde a început din prima în forţă. Am activat toate canalele de promovare şi astfel am reuşit să ajungem la clienţii potriviţi şi să creăm o relaţie cu aceştia.

Pe scurt, am dezvoltat campanii de Email Marketing pentru a trimite oferte personalizate abonaţilor şi pentru a îi informa personal de fiecare dată când Du’Monde are noutăţi. Astfel, abonaţii la newsletter au o creştere de 110% faţă de anul precedent. Până în momentul de faţă, au fost trimise 53 de newslettere, un total de 1120503 de email-uri trimise.

Din strategia noastră de promovare online, nu putea lipsi canalul Google, de altfel cel care oferă cele mai bune rezultate în domeniul Home & Deco.

Din campaniile de promovare Google Ads, Du’Monde a obţinut următoarele rezultate:

  • 69,174,100 afişări în campanii Google Ads
  • 1,932,980 clickuri din campanii către magazinul online
  • 13,337.17 de conversii obţinute


‘’Peste 36% din încasările magazinului online au fost obţinute de acest canal.’’

Social Media

Pagina de Facebook Du’Monde era deja creată, însă am preluat acest canal şi am implementat noul branding şi noua strategie de comunicare în mediul online.
În prezent, pagina de Facebook Du’Monde are 297.000 de urmăritori, cu 13.000 mai mult faţă de perioada dinaintea colaborării.

Pe scurt, datele din canalul de comunicare Facebook arată aşa:

  • Engagement: 112.000+
  • Clicks: 4.1 Milioane
  • Engaged people (likes, shares, comments): 312.000
  • Shares: 4100+
  • Comments: 11.000+

„Am creat până în momentul de faţă peste 600 de postări şi suntem în plină creştere.’’

Ulterior, am dezvoltat şi pagina de Instagram, unde am integrat şi magazinul online, iar cei 8,776 de urmăritori s-au bucurat de concursuri interactive şi de oferte de nerefuzat.

Iubitorii de lucruri frumoase şi calitative au regăsit Du’Monde şi pe YouTube, unde am gestionat campanii de promovare video, iar astăzi canalul de YouTube a înregistrat 358,739 views.

Aşadar, aceasta este pe scurt povestea noastră alături de Du’Monde – frumoasă, dinamică şi plină de rezultate satisfăcătoare. Continuăm drumul digitalizării împreună şi gandim cele mai potrivite strategii pentru creşteri şi mai mari, de la an, la an.

Pe această cale dorim să îi mulţumim partenerului nostru pentru că ne-a ales, pentru că are încredere în deciziile noastre în calitate de specialişti în marketing digital şi ne dorim ca această colaborare să înflorească pe parcursul multor ani.

Iar pentru voi, cei care apreciaţi estetica şi calitatea în casa voastră, vă recomandăm să alegeţi piese de mobilier de pe dumonde.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus