Skip to main content

Morning Glory, Morning Glory, ne pleacă producătory! Emisiunea lui Exarhu rămâne fără producător. Ghibuţiu lasă şi presa

 
Morning Glory, Morning Glory, ne pleacă producătory! Emisiunea lui Exarhu rămâne fără producător. Ghibuţiu lasă şi presa

Emisiunea lui Răzvan Exarhu, Morning Glory, rămâne fără producător. Jurnalistul Horia Ghibuţiu părăseşte Rock FM, dar şi presa, domeniu în care lucrat peste 30 de ani.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Ghibuţiu a confirmat plecarea, fără a da mai multe detalii despre următoarea destinaţie pe care o va avea. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris:

„Asta e ultima mea fotografie la Morning Glory cu Răzvan Exarhu, după un concert susţinut de Corina Sîrghi şi înaintea unei petreceri pe cinste. Am ales alt parcurs profesional, care începe luni”, a menţionat jurnalistul.

De asemenea, a mai scris:

„Plec din presă, după 30 de ani, cum am învăţat de la marii fotbalişti: mai bine te retragi pe la tribuna oficială decât să ţi-o ceară galeria de la peluză. La Rock FM au fost cinci ani grozavi, ani în care am muncit de mi-au sărit capacele, ani nebuni - cum îmi plac mie.”

Carte de vizită Horia Ghibuţiu

Horia Ghibuţiu are o experienţă de peste 30 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziţia de secretar de redacţie, apoi şef de departament.

În 2006 a devenit redactor-şef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva şi TV Mania.

Pentru o scurtă perioadă a fost redactor şef la Evenimentul zilei. În vara lui 2011, Horia Ghibuţiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul. În 2012 a preluat conducerea editorială a revistei FHM, titul care a fost închis după doi ani.

În ultimii cinci a fost producătorul emisiunii Morning Glory, cu Răzvan Exarhu la Rock FM.

VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuţiu, la Interviurile Paginademedia LIVE (2018)

Postarea lui Horia Ghibuţiu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Horia Ghibutiu e printre ultimii jurnalisti adevarati si un om foarte bun si misto, de altfel. Sa-ti fie bine, Horia, oriunde o sa mergi. Si sper sa nu te lasi de scris pe blog... apropo, de ce nu incepi un podcast? Tu chiar ai ceva de spus, nu ca penibilii de Maruta sau Morar, niste oameni cu 0 cultura, care invita nulitati ca Oana Roman sau Cristina Ich, care pana mai acum 3 ani se prostitua prin Austria pentru gentute de firma. Si le prezinta ca "valori" si "oameni de calitate". ***, ma, incultilor. Baga-te pe podcasturi, Horia.

Trimite un comentariu

sus