Skip to main content

RELANSARE. Emma Zeicescu începe azi două emisiuni noi pe Gândul. Victor Vrânceanu, emisiune pe ProSport

 
RELANSARE. Emma Zeicescu începe azi două emisiuni noi pe Gândul. Victor Vrânceanu, emisiune pe ProSport

Emisiuni online noi. Emma Zeicescu începe azi două producţii pe Gândul.ro. O altă producţie nouă ia startul pe ProSport, cu Victor Vrânceanu.

Publicitate

Emma Zeicescu va avea zilnic programe, de la 18.30 şi de la 20.30.

Detalii, în continuare.

Gândul LIVE

Talkshow-ul Gândul LIVE cu Emma Zeicescu se relansează, începând cu 15 martie, şi urmează să fie difuzat de luni până vineri de la ora 18.30.

"Pe parcursul unei ore, prin abordarea sa unică, Emma Zeicescu prezintă o viziune profundă a situaţiei cotidiene din România şi a stării actuale a politicii româneşti, dezvăluind totodată importanţa transparenţei şi responsabilităţii din partea liderilor noştri", spun cei de la Gândul.

Emma Zeicescu va avea invitaţi în studio, lideri politici, sociologi, psihologi, persoane publice, profesionişti conectaţi în actualitatea românească.

Gândul LIVE va fi în direct de luni până vineri de la ora 18.30 pe gandul.ro şi canalul de YouTube Gândul.

Gândul News

De la ora 20.30 Emma Zeicescu intră cu Gândul News, cu cinci subiecte ale zilei. Emisiunea are o durată medie de 5 minute, cu cele mai importante subiecte din actualitatea românească şi internaţională.

Gândul NEWS va fi în direct de luni până vineri de la ora 20.30 pe gandul.ro şi canalul de YouTube Gândul.

Echipa Gândul - 30 de oameni, dintre care 16 sunt jurnalişti - este coordonată de Adrian Artene (director editorial) şi de Bebe Nicola (producător general).

Producţiile video vin în contextul schimbările de la Gândul din acest an. Din ianuarie, a fost modificat atât designul şi platforma tehnică, dar şi domeniul - s-a trecut de la gandul.info la gandul.ro.

ProSport Live, cu Victor Vrînceanu

Producţie video nouă şi pe prosport.ro, parte a aceluiaşi grup media.

Jurnalistul Victor Vrînceanu va fi în direct pe ProSport.ro şi canalul de YouTube ProSport începând cu 15 martie de la ora 19.30 în cadrul emisiunii PROSPORT LIVE.

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri şi va avea de fiecare data invitaţi marcanţi din lumea sportului românesc alături de care vor fi dezbătute cele mai importante subiecte ale zilei în sport.

PROSPORT LIVE este un program zilnic de ştiri sportive. Emisiunea acoperă diverse echipe sportive şi sportivi din România şi din lume şi prezintă adesea momente importante ale sportului din ziua respectivă. Show-ul acoperă adesea principalele sporturi din România, inclusiv fotbal, handbal, baschet, volei, gimnastică şi scrimă, se arată într-un comunicat

Echipa PROSPORT este completată de Andrei Trifan – Redactor şef, Adrian Artene – Director Editorial, Roberto Simionov – producător Prosport LIVE, Bebe Nicola - Producător General, Carmen Mandiş reporter special Prosport şi de un staff de 24 de persoane dintre care 16 sunt jurnalişti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus