Skip to main content

InternetCorp, preluat de un grup Finlandez. Ce ce întâmplă cu regia de vânzări care deţine şi site-urile wall-street.ro, start-up.ro, kudika.ro?

 
InternetCorp, preluat de un grup Finlandez. Ce ce întâmplă cu regia de vânzări care deţine şi site-urile wall-street.ro, start-up.ro, kudika.ro?

PRELUARE. Regia de publicitate InternetCorp a fost preluată integral de grupul paneuropean de media şi marketing Primavera Digital Group (PDG), din Finlanda.

Publicitate

De managementul InternetCorp se va ocupa, în continuare, din funcţia de CEO de Raluca Mateiu, care a preluat conducerea în anul 2014.

Primavera Digital Group (PDG) a preluat pachetul integral de acţiuni al InternetCorp, anterior deţinut de un fond de investiţii susţinut de 3TS Capital Partners şi de Mihai Seceleanu, unul dintre fondatorii companiei.

„Intrarea PDG în acţionariatul InternetCorp marchează începutul unei etape următoare de creştere pentru business-ului fondat în România în urmă cu 15 ani, în contextul în care sinergiile la nivel de grup şi expunerea europeană vor genera multiple oportunităţi de business şi fluxuri de venituri”, spun oficialii companiei.

InternetCorp activează pe piaţa de publishing online din România prin patru divizii de conţinut: business, ştiri, lifestyle şi target feminin, dar şi prin divizia de evenimente.

Principalele publicaţii din portofoliu sunt wall-street.ro, start-up.ro, kudika.ro, retail.ro, garbo.ro şi 9am.ro. De asemenea, compania deţine marketplace-uri pentru antreprenori şi specialişti BizTool.ro, dar şi platforma de evenimente virtuale IC Events. Principalele evenimente organizate de către InternetCorp sunt Future Banking, ecomTEAM şi Retail Arena.


Citeşte şi: InternetCorp are un nou CEO în persoana Ralucăi Mateiu


Primele mişcări, după preluare

Printre primele proiecte gândite în noua structură de acţionariat se numără transformarea unoe conferinţe organizate de InternetCorp în evenimente regionale, lansarea platformei de evenimente virtuale IC Events în Europa, precum şi dezvoltarea unor parteneriate media şi de comunicare cu alte companii din portofoliul PDG.

Infiintata in 2005 de catre trei antreprenori romani – Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, compania a atras in actionariat in 2009 pe 3TS Cisco Growth Fund, fond de investitii administrat de catre 3TS Capital Partners.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus