Skip to main content

COMUNICAT. Şapte cadouri simbolice, de efect, pentru partenerii de afaceri

 
Foto | Shutterstock
Foto | Shutterstock

COMUNICAT. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt extrem de importante pentru afacerea ta, motiv pentru care este nevoie, să le arăţi din când în când, cât de mult apreciezi colaborarea voastră pe termen lung.

Publicitate

Unul dintre cele mai simple şi inspirate moduri prin care le poţi mulţumi partenerilor de afaceri este oferirea unor cadouri de efect. În acest fel, partenerii sau colaboratorii tăi vor simţi că munca le este apreciată, ceea ce va duce, desigur, la un parteneriat longeviv.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru că ne dorim să le dăruieşti partenerilor tăi cadouri care să-i surprindă într-un mod plăcut, ţi-am pregătit o listă cu 7 cadouri simbolice, de efect, pentru partenerii de afaceri. Iată sugestiile noastre de cadouri simbol!

Buchete de flori pentru doamne

Aranjamentele florale glamour sau buchetele de flori sunt unele dintre cele mai inspirate idei de cadouri, în cazul în care partenerii de afaceri sunt de sex feminin.

Pentru a transforma acest cadoul în unul cu adevărat simbolic, îţi sugerăm ca buchetul de flori să includă şi un mesaj pentru persoana care urmează să-l primească.

Desigur, alege să scrii de mână mesajele respective şi să le încadrezi într-o felicitare personalizată. Îţi garantăm că va fi un cadou de efect pentru orice doamnă cu care faci afaceri!

Agende personalizate

Astfel de cadouri nu sunt deloc extravagante şi se potrivesc în mod ideal contextului business în care vă aflaţi. În cazul în care urmează să aveţi o întâlnire de afaceria cărei gazdă eşti chiar tu, îţi sugerăm să laşi câte o agendă în dreptul fiecărui partener.

Şi pentru că ne dorim un cadou simbolic, ideal ar fi să optezi pentru agende realizate la comandă, personalizate cu logo-ul firmei, dar şi cu numele fiecărui partener de afaceri în parte.

Va fi un cadou extrem de simbolic şi sugestiv pentru parteneriatul vostru!

Stick-uri de memorie

Indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei, cu siguranţă partenerii de afaceri vor fi încântaţi să primească, din partea ta, un stick de memorie.

Trăind în era digitală, un astfel de dispozitiv le va fi extrem de util partenerilor tăi în activităţile zilnice, fiind şi foarte simplu de utilizat.

Îţi sugerăm să optezi pentru stick-uri calitative, cu o capacitate cât mai mare de stocare, ce pot fi folosite şi pentru copierea unor fişiere de dimensiuni mai mari.

Calendare personalizate

În cazul în care se apropie sfârşitul unui nou an de business, calendarele personalizate pot fi o alegere ideală de cadou pentru partenerii de afaceri.

Comandă un set de calendare personalizate, cu tematica colaborării dintre companiile voastre, şi cu siguranţă vei reuşi să faci o surpriză mai mult decât plăcută partenerilor tăi de afaceri.

Instrumente de scris premium

Tu şi partenerii tăi de afaceri tocmai finalizaţi un nou proiect sau sunteţi la începutul unei noi colaborări?

Atunci este un moment mai mult decât potrivit pentru a le oferi partenerilor tăi drept cadou instrumente de scris premium.

Şi cum în momentul semnării unui contract important, în care toate detalii contează, ne-am gândit că instrumentele de scris pot fi cadoul ideal pentru un manager de companie.

Geantă pentru laptop

Cei mai mulţi oameni de afaceri folosesc zilnic laptopuri, aşa că nu ar strica să le oferi partenerilor tăi de afaceri genţi pentru laptop.

Dacă partenerii tăi sunt oameni într-o fugă permanentă către birou şi companiile partenere, atunci un astfel de cadou le va fi de mare folos şi cu siguranţă se vor bucura să-l primească.

Acordă atenţie dimensiunilor laptopurilor colaboratorilor tăi şi surprinde-i cu acest cadou de efect!

Pachete cu vin

Evenimentele deosebite sau reuşitele pe plan profesional merită sărbătorite cu un pahar de vin sau un pahar de şampanie.

Îţi sugerăm să optezi pentru pachete cu vin şi un set de pahare, pe care să le ciocneşti cu partenerii tăi ori de câte ori aveţi de sărbătorit realizări notabile.

Va fi, fără doar şi poate, un cadou extrem de sugestiv şi de simbolic!

Acestea sunt doar câteva sugestii despre modurile în care-ţi poţi impresiona plăcut colaboratorii şi despre cum poţi consolida relaţiile de afaceri cu partenerii tăi.

Lasă-te inspirat de ideile noastre de cadouri şi cu siguranţă vei reuşi să oferi cel mai simbolic şi mai de efect cadou!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus