Skip to main content

Ce au în comun Şoşoacă şi Selly? România TV, burtiere exagerate, dar corecte, pentru amenda luată de Selly: 3.000 de euro pentru party în pandemie

 
Ce au în comun Şoşoacă şi Selly? România TV, burtiere exagerate, dar corecte, pentru amenda luată de Selly: 3.000 de euro pentru party în pandemie

Amendă pentru Selly. Vloggerul Selly (Andrei Şelaru) trebuie să scoată din buzunar 15.000 de lei, după ce a fost amendat de poliţie după o petrecere, informează G4Media.

Publicitate

Paginademedia.ro a analizat cum a relatat cazul România TV, post care, în trecut, a avut o serie de burtiere "de click bait" cu Selly. De data aceasta, burtierele au fost exagerate, dar nu au fost departe de adevăr.

Detalii, în continuare:

Selly şi-a serbat ziua de naştere, a dat o petrecere şi a încălcat regulile impuse de autoriţăti în contextul pandemiei de Covid-19.

Vloggerul a fost sancţionat după ce şi-a serbat ziua de naştere în weekend, postând mai multe clipuri pe Instastory.

În imagini se vedea că la eveniment participă mai multe persoane, printre care şi cântăreţul de manele Tzancă Uraganu, deşi petrecerile private sunt interzise din cauza pandemiei.

Cum a relatat România TV?

România TV: burtiere exagerate, dar corecte

Cazul lui Selly a fost tratat şi de postul de ştiri România TV, staţie cu care Selly este în proces şi căreia îi cere daune de 100.000 de euro pentru prejudicii de imagine (care au pornit de la burtiere rupte de realitate).

Cum a fost tratată această situaţie legată de Selly?

De această dată puţin altfel. Burtierele au fost exagerate, într-adevăr, în linia postului, însă nu departe de realitate.

"Selly a încălcat din nou legea, Poliţia intervine" (adevărat). Casa în care a avut loc petrecerea este "vila ilegalităţilor" (chiar a fost o ilegalitate acolo), "Cum l-au prins pe Selly cu Tzancă Uraganu" (Tzancă Uraganu îi cânta lui Selly la petrecerea pentru care a luat amenda) şi "Selly a ajuns în situaţia ilegală a Dianei Şoşoacă" (şi Diana Şoşoacă a fost amendată tot pentru o petrecere dată în pandemie).

Nu a lipsit şi o "înţepătură": "Ce a ajuns să facă moralistul reformator al educaţiei" (aluzie la ideile lui Selly de reformare a învăţământului).

Chiar dacă a fost anunţat încă de la ora 21.00 în stitul postului (cu burtierele exagerate rulate pe ecran), subiectul a fost tratat de România TV în jurul orei 22.00, inclusiv cu date de la Poliţie (cu amenda de 15.000 de lei). Reporterul a justificat chiar şi burtiera cu Diana Şoşoacă, menţionând că şi senatoarea tot pentru o petrecere în pandemie a fost amendată.

GALERIE FOTO. Cazul amenda lui Selly în pandemie, la România TV

De-a lungul timpului, România TV a avut mai multe derapaje în ceea ce îl priveşte pe Andrei Şelaru (burtiere de click-bait, gen "Filmarea momentului în care Selly trage cu pistolul", pentru a promova, de fapt, o secvenţă ruptă dintr-un vlog făcut de Andrei Şelaru).

Selly a pus în scenă un fals accident (preluat pe neverificate de mai multe instituţii media) şi, după ce România TV a difuzat o "anchetă", vloggerul a ajuns să dea în judecată postul de ştiri. Toată istoria, aici.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Selly a dat în judecată postul România TV. Ce sumă cere ca daune şi de ce?

Comunicatul Poliţiei din Ilfov via G4

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., poliţiştii oraşului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecţie sanitară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat, până la acest moment, proprietarul societăţii, un participant şi organizatorul evenimentului.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kefa Kefa
    La faza cu "moralistul reformator", RTV are dreptate. Când RTV îți face morală, e trist. Selly este un băiețaș ajuns celebru pe baza vizuaizărilor de la copii de 10-12 ani, care s-a îmbătat singur cu propria înțelepciune pe care n-o are pur și simplu fiindcă e prea puțin trecut prin viață; deși pozează într-un fel de mesia al României cu ale sale idei și carismă, aflăm că e super ipocrit. Vai de discipolii unui sfertodoct mândru ca el!
  • jk jk
    Credeam ca scandalul serii cu politia e din cauza ultimului vlog...

Trimite un comentariu

sus