Skip to main content

VIDEO. Circ. Şoşoacă, la România TV: „Raed Arafat a fost condamnat la moarte în ţara lui”. Reacţia lui Ciutacu? Una „blândă”

 
Captură România TV
Captură România TV

VIDEO. "Spectacol" la România TV, cu senatoarea Diana Şoşoacă în studio. Acuzaţii la adresa lui Arafat: "condamnat la moarte în ţara lui", acuzaţii la adresa medicilor, "nu mai practică medicina de zeci de ani, dar fac pe medicii la nivel înalt", acuzaţii la adresa televiziunilor, care au luat bani de la Guvern.

Publicitate

Care a fost reacţia lui Victor Ciutacu? Una „blândă” şi de scurtă durată. Şoşoacă a fost lăsată în majoritatea timpului să îşi expună părerea.

Pentru început, de unde a pornit totul.

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat la un protest împotriva restricţiilor impuse de Guvern, iar România TV a transmis evenimentul.

De menţionat: În studio a fost prezent şi avocatul Gheorghe Piperea, recunoscut pentru dezinformările din mediul online, iar la proteste se afla şi jurnalistul Luis Lazarus, care moderează în prezent o emisiune la Inedit TV.

Paginademedia.ro redă în continuare dialogul dintre Şoşoacă şi Ciutacu:

Diana Şoşoacă, la România TV: „Trădătorii nu au ce căuta în România. Atâta timp cât luptă împotriva drepturilor şi libertăţilor românilor, cât luptă şi distrug tot ce înseamnă filonul românesc consider că aceşti oameni nu au ce căuta în România. Să se ducă acolo unde sunt lăsaţi să-şi bată joc de popoare.

De ce nu stăm domnul Fritz (nr.red Primarul Timişoarei) în Germania? De ce nu stă domnul Fritz în Austria? Nu i se permite să stea acolo şi să facă ceea ce face în România? De ce nu se duce domnul Raed Arafat în ţara lui de baştină, unde este condamnat la moarte? N-a ieşit niciodată să dezmintă această informaţie! Chiar să ne spună...”

Victor Ciutacu a intervenit: „Doamna Şoşoacă, asta cu condamnarea la moarte, n-am auzit-o niciodată. Avem undeva un crâmpei de informaţie ca să confirme ceea ce spuneţi?”

Şoşoacă a continuat: „Presa e plină de articole. Niciodată Raed Arafat nu a ieşit să dezmintă aceste informaţii. Atenţie! Au fost şi emisiuni la principalele televiziuni în care a fost acuzat. Niciodată nu a dezminţit!”

Ciutacu: „Doamna Şoşoacă, oricât de antipatic mi-ar fi mie domnul Raed Arafat şi îmi este în ultima perioadă, este la fel de cetăţean român ca mine şi ca dumneavoastră. A depus un jurământ de credinţă şi are cetăţenia română.”

Şoşoacă: „Domnule Ciutacu, dacă depunea jurământul de credinţă pentru România trebuia să fie în slujba românilor şi a României. Unde este grupul de comunicare strategică? Unde este strategia comunicărilor? Nu există!

Avem la conducere impostori fără facultate, doar cu liceu şi nici ăla nu ştim dacă l-au absolvit cu bacalaureat. Avem tot felul de persoane care nu mai practică medicina de zeci de ani, dar fac pe medicii la nivel înalt. Este inaccetabil ceea ce se întâmplă!”

Ciutacu: "Nu impun oamenilor ce să spună pe post"

De ce nu a intervenit mai mult moderatorul?

Victor Ciutacu, pentru Paginademedia.ro:

"Asa am considerat eu de cuviinta. Se petrecea un eveniment, l-am relatat. Nu impun oamenilor ce sa spuna pe post. De la Basescu si Ponta, pana la Şoşoacă si Nicusor Dan, toti beneficiaza de tratament egal.

Cand consider ca se exagereaza, iar la antisemitism si ura de rasa sunt extrem de sensibil, la fel ca si la atitudinile fasciste, intervin. În rest, sa traiasca libertatea de expresie, garantata de Constitutie.

Eu credeam ca v-a impresionat interviul cu doctorul Benedek, al carui frate a murit sedat si legat ca un caine in spital, difuzat in aceeasi editie a emisiunii."

VIDEO. Emisiunea cu Victor Ciutacu în care a vorbit Diana Şoşoacă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    DE ce va deranjează Diana? De ce Vb urat despre ea? Va place sa trăiți in teroare? Daca nu scăpăm de această falsă pandemie curând vom ieși din case incolonati la ora 5 către munca ,apoi la magazine o oră doua si la 7 in aceiasi maniera inapoi in case, la 10 stingerea .Ce vreti sa le oferiți copiii lor o viata de roboți!!
  • Liia Liia
    Daca ati fi normali , ati vedea încotro ne duc acesti politicieniTRADATORI DE NEAM SI TARA
    NE AU DISTRUS TOT
    ACUM NE VREAU IMUNIZATI= ***
  • Gioni Gioni
    Alo , cei care comentați in defavoarea doamnei la care faceți referire , păi cine vrei să vorbească dacă voi stați pitiți după perdea sau galerie . Dacă ar mai fi vreo 10 că ea ce bine ar fi . Vă este necaz că este deșteaptă ,are tupeu și toate calitățile ,ale voastre unde sint ? Voi sunteți *** analfabeți , *** și aveți vedere scurtă ca palii nu vedeți unde s-a ajuns cu țara asta ,s-a ales praful de ea. Spuneți oamenilor din țara asta ce viitor au copii și nepoți voștri . Vă doare in cur de oameni nevoiași, săraci , oameni simpli pentru că voi aveți de toate , numai voi știți cum ați făcut averile care le aveți , restul cu milă la domnul de sus care ne privește cu jir . Aș spune mai multe dar veniți va șacali și mă faceți din om meom. Alo viața acum este mai scurtă decât înainte nu ați auzit ce spuneau cei cu turban că pandemia este și pentru bogat și sărac ,nu iartă pe nimeni decit pe mumasa ,Nu v-ați gândit dacă mai vine și cutremurul care îl așteptăm unde ajungem.
  • DODO DODO
    un singur exemplu : in parlament aceasta persoana ( bîhhh ! era sa spun doamna ) ne batea la cap sa luam aminte cum s-au relaxat cehii si sa-i copiem Acum la nici doua saptamini cehia este KO ( nu OK ) Cere disperata ajutor european ca sistemul ei sanitar a intrat in colaps Se roaga de nemti sa-i primeasca bolnavii de covid La asta a dus ,,relaxarea ,, lor. Sosoaca ? *** ! nu mai pomeneste nimic despre indemnul ei Dupa aceasta palma data de realitate vad ca tot nu se potoleste .Iar o ia pe aratura Si culmea inca sint unii in ciuda evidentei care ii dau dreptate Cita ignoranta ! sau ma gindesc daca nu cumva face jocurile cuiva , ca are o sarcina de undeva de a crea deruta , sa rupa coeziunea in rindul populatiei ( asta ca sa-mi explic de ce de mai multe ori dupa manifestatii se duc gramada si aplauda in fata ambasadei ruse ).SRI stii ceva ? legea trebuie respectata chiar daca nu o consideri buna Ea om al legii instiga la nerespectarea legislatitiei la anarhie Avind in vedere amploarea actiunilor ei trebuie rapid sa dea cu subsemnatul pe la diicot
  • Vaida Vaida
    ***
  • Radu Ion Radu Ion
    Păi nu trebuie să demonstreze cu probe?
    Pot și eu spune despre doamna că suferă de o anumită afectiune? Și nu pățesc nimic? Nu suntem toți egali în fața legii? Doamna este mai presus de lege? Sau asta ne așteaptă în viitor dacă tot votăm la plezneală pe noii apăruți în politică doar pentru că nu ne mai convin ceilalți.
  • Calugarul Calugarul
    ***
  • Dan Dan
    Asa stiam si eu, ***
  • 121 121
    Pai herjeu nu mai e la CNA.Si depinde cand vor fi facute noile propuneri cine vor fi acestia si ce idei vor aplica
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Cind i se va aplica o amenda zdravănă postului și lui Ciutacu? Protejatul lui Herjeu și a celorlalțor pesedisti din CNA.
  • Spagatistu' Spagatistu'
    Ce pretentii aveti de la un asistat social? Nu degeaba i-a dat primaria garsoniera!
    La el in emisiune poti sa minti cat cuprinde, sa injuri, sa jignesti, este " libertate de exprimare". Treaba lui este sa-si ia banii.
    Aaaa, exista o exceptie: sa nu cumva sa-i zica cineva ca-i bronzat, ca imediat isi aminteste ca are obligatii in calitate de moderator!:))
  • jk jk
    Ai dreptate Told,iar lucrurile nu prea se vor schimba.Si nu stiu daca e ok sau nu...
  • Ion Ion
    paginausrdemedia
  • Told Told
    Asa e in fiecare zi la ei ce sa te astepti

Trimite un comentariu

sus