Skip to main content

COMUNICAT. Trei maşini perfecte pentru familiile numeroase

 
Foto | Pixabay.com
Foto | Pixabay.com

COMUNICAT. Stilul de viaţă este un element definitoriu, când vine vorba despre achiziţia unui automobil. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, responsabilităţile cresc proporţional cu numărul de membri ai familiei. În momentul în care ai cel puţin trei copii sau eşti adeptul vacanţelor împreună cu bunicii, trebuie să iei în calcul achiziţia unei maşini de familie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Fie că alegi varianta cu 5 sau 7 locuri, spaţiul din habitaclu şi cel de depozitare sunt esenţiale pentru orice drum. Iată 3 modele perfecte pentru familiile numeroase atât în mediul urban, cât şi la drum lung.

Ford Kuga

Noul Ford Kuga îţi oferă confortul conducerii unui SUV în condiţii de maximă siguranţă, cu tehnologie utilă şi spaţiu decent pentru această clasă.

Motorizările clasice (EcoBlue Diesel şi EcoBoost pe benzină) şi cele trei variante hybrid (Plug-in Hybrid, EcoBlue Hybrid şi Full Hybrid) transformă varianta Ford Kuga într-o alegere ideală de maşină de familie.

Redesenarea caroseriei mai aproape de designul hatchback produce mai mult spaţiu atât pentru pasagerii banchetei din spate, cât şi în portbagaj. Practic, maşina de teren s-a transformat într-un vehicul de familie cu aspect de SUV.

Asistentul personal îmbunătăţeşte experienţa în timpul şofatului, conectivitatea este un termen cheie datorită modemului FordPass Connect şi, cel mai important aspect, este faptul că scaunele flexibile se pot adapta nevoilor familiei tale atât în habitaclu, cât şi pentru portbagajul extins.

Volkswagen Sharan

Sharan este un clasic al maşinilor de familie. Există multe modele care numără 7 locuri, însă, Volkswagen a reuşit să ofere confortul a 7 fotolii prin acest model.

Produs de la jumătatea anilor 1990, VW Sharan a rămas în topul preferinţelor, încă, de când a fost lansat. Vizibilitatea şi confortul din scaunul şoferului te ajută să ajungi odihnit la destinaţie, indiferent câte sute de kilometri ai parcurs.

Uşile glisante înseamnă maxim de confort pentru accesul pasagerilor chiar şi pe ultimul rând, în condiţiile în care bancheta din mijloc se pliază cu uşurinţă.

Spaţiul din habitaclu se poate adapta şi configura în funcţie de nevoi şi de numărul de pasageri care se deplasează, cu mese rabatabile disponibile. Volumul de depozitare este suficient în condiţiile utilizării celor şapte fotolii. Pe măsură ce unul sau mai multe scaune se pliază, spaţiul pentru bagaje creşte.

Renault Grand Scénic

La începutul anilor 2000, Renault lansa varianta Grand pentru Scénic, monovolumul ales maşina anului 1997. Marea noutate a lui Grand Scénic consta în extinderea caroseriei pentru instalarea banchetei care creşte capacitatea la şapte locuri.

Eleganţa designului interior şi exterior este marcă înregistrată Renault, datorită căreia are un public dedicat şi câştigă tot mai mulţi adepţi.

Forma aerodinamică îl ajută să se distingă, cu uşurinţă, de concurenţii din gamă, produşi de Ford şi Volkswagen.

Pentru o familie modernă numeroasă, Grand Scénic este combinaţia ideală de eleganţă şi spaţiu practic.

Şoferul şi pasagerul din dreapta sunt cei mai privilegiaţi, datorită poziţiei la volan şi senzaţiei de fotoliu. Senzaţia de înghesuială pe care o pot avea pasagerii de pe ultimele locuri este uşor de depăşit, dacă alegi un model de vârf cu varianta de acoperiş panoramic.

La capitolul siguranţă, Renault este lider certificat prin ratingul de 5 stele Euro NCAP, obţinut şi datorită celor şapte airbaguri disponibile, încă, din versiunea standard.

Maşinile de familie au cunoscut o evoluţie extraordinară, în ceea ce priveşte designul şi dotările.

Dacă, în ultimii ani ai secolului trecut, erau asociate cu vehicule greoaie, destinate excursiilor şi concediilor, noile generaţii au depăşit acest stereotip. În primul rând, o astfel de maşină poate fi atât hatchback, cât şi monovolum sau SUV.

Apoi, grija pentru şofer şi sentimentul din timpul condusului sunt net superioare datorită poziţiei înalte la volan şi performanţelor tehnice ale maşinii.

Fie că alegi o variantă cu 5 sau 7 locuri, spaţiul unei maşini de familie este principalul argument pentru achiziţie, atât în ceea ce priveşte pasagerii, cât şi pentru bagajele transportate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus