Skip to main content

COMUNICAT. Trenduri în materie de ochelari de soare

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui să îţi lipsească din garderoba de vară, pentru că îţi completează perfect look-ul şi, în acelaşi timp, îţi oferă şi protecţie UV. Iar dacă vrei să adaugi o nouă pereche de ochelari de soare în colecţia ta, ar trebui să ştii ce modele sunt în trend anul acesta.

Publicitate

Dacă anul trecut se purtau ochelarii de soare cu design futurist, anul acesta au revenit la modă ochelarii retro cu rame rotunde sau modelele cu rame supradimensionate. De asemenea, în 2021, se poartă lentilele colorate, aşa că poţi alege ochelari cu lentile verzi, maronii sau ombre.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Însă, până vei ajunge în magazine, îţi prezentăm modelele de ochelari de soare care sunt în tendinţe anul acesta. Alege perechea care ţi se potriveşte cel mai bine şi asorteaz-o cu cele mai tari outfituri!

Ochelarii de soare retro cu rame rotunde

Stilul retro e din nou la modă în acest an. Aşa că nu ar trebui să îţi lipsească din colecţia de accesorii, o pereche de ochelari cu rame rotunde şi lentile colorate. Însă, ochelarii cu rame rotunde, oversized, nu se potrivesc oricărei fizionomii.

Spre exemplu, acest model nu este potrivit persoanelor cu faţa rotundă sau ovală, în schimb, persoanele cu o faţă triunghiulară, ar putea purta fără probleme o pereche de ochelari de soare rotunzi.

Iar dacă ai nevoie de inspiraţie, îi poţi avea ca model pe Elton John sau Bruno Mars, care sunt fanii ochelarilor de soare rotunzi.

Ochelarii de soare sport

În 2021, ochelarii de soare sport revin în trend, şi pot fi purtaţi cu orice ţinută de zi cu zi.

Având o formă aerodinamică, aceştia te ajută să obţii foarte uşor un look edgy şi futurist.

De asemenea, ochelarii de soare sport sunt în general creaţi pentru a oferi protecţie atunci când practicăm anumite sporturi, aşa că au un mare avantaj - sunt confecţionaţi din materiale mult mai rezistente, decât o pereche de ochelari de soare obişnuită.

Ochelarii de soare de tip cat eye

Ochelarii de soare tip cat eye sunt un model extrem de feminin şi întotdeauna aduc o alură retro oricărei ţinute.

Însă, modelele de anul acesta sunt puţin diferite de ramele clasice de tip cat eye, aşa că vei găsi în magazine, ochelari cat eye supradimensionaşi sau rectangulari.

Cei supradimensionaţi sunt perfecţi pentru un outfit extravagant, care iese din tipare, în timp ce ochelarii cat eye cu unghiuri drepte se pretează unui look minimalist.

Ochelarii de soare Aviator

Ochelarii de soare în stilul aviator sunt în trend şi anul acesta, indiferent de culoare. Însă, în acest sezon, îi găseşti în diverse forme reinterpretate, mai rotunjiţi sau mai pătrăţoşi, atât cu lentile oglindă, cât şi cu lentile în diferite combinaţii de culori.

Însă, cei mai căutaţi sunt ochelarii de soare de tip aviator supradimensionaţi. Aceştia îşi păstrează aspectul clasic, însă ramele geometrice îi transformă într-un adevărat accesoriu statement.

De asemenea, în acest sezon sunt în trend şi ochelarii de tip aviator cu lentile verzi sau ombre.

Ochelarii de soare pătraţi

Ochelarii de soare pătraţi sunt din nou la modă, aşa că acum e momentul să-i porţi. Alege lentile bine structurate, şi rame colorate, ca să obţii un look edgy. De asemenea, ochelarii de soare cu rame pătrate sau rectangulare sunt potriviţi, în special, persoanelor cu faţa rotundă, care au pomeţii destul de pronunţaţi şi linia bărbiei rotunjită.

Aşadar, pe piaţă există o mulţime de modele de ochelari de soare, însă, alegerea finală ţine de preferinţele fiecăruia.

Însă, atunci când alegem o nouă pereche de ochelari de soare nu trebuie să ţinem cont doar de numele brandului sau de design-ul acestora, ci şi de materialele din care sunt realizaţi.

Este important să optăm pentru ochelari de soare cu lentile de calitate, dotate cu filtre UV, care să ne protejeze vederea de razele ultraviolete.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus