Skip to main content

Gabriela Cristea, din nou gazda unui show matrimonial: „Mireasa: Urzeala Soacrelor”, pe Antena Stars

 
Gabriela Cristea, din nou gazda unui show matrimonial: „Mireasa: Urzeala Soacrelor”, pe Antena Stars

Gabriela Cristea revine în postura de prezentatoare a unui show matrimonial. Va fi gazda show-ului „Mireasa: Urzeala Soacrelor”, pe Antena Stars.

Publicitate

„Urzeala Soacrelor” este o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, emisiune prezentată de Simona Gherghe.

Noua producţie cu Gabriela Cristea începe luni, 29 martie, de la ora 19:00. Va fi programată de luni până vineri.

Prezentatoarea va dezbate alături de invitaţii săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa, răspunzând şi întrebărilor telespectatorilor.

La „Urzeala Soacrelor”, privitorii pot merge în platoul emisiunii:

„Cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii Mireasa: Urzeala soacrelor, să îşi susţină favoriţii în direct, la TV. Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa [email protected] , urmând a fi contactaţi de echipa emisiunii de la Antena Stars, pentru a programa prezenţa în platoul reality show-ului”, anunţă oficialii postului TV.

Ultimul proiect în care a apărut Gabriela Cristea a fost tot la Antena Stars: Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, show în care apărea alături de întreaga familie: soţul (Tavi Clonda) şi cele două fetiţe ale cuplului.

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a prezentat formate matrimoniale, la Kanal D sau la Antena Stars. În toamna lui 2019 a început emisiunea „Like a Star”, la postul Intact. Era vorba de un format în care şase fete şi şase băieţi locuiau împreună, într-o casă. Tot la Antena Stars a mai avut şi emisiunea Te iubesc de nu te vezi.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Barbara Barbara
    Super ca le plac certuri la noi în țară

    Super, emisiune ideala pentru pensionarii ca Mile mile.
  • Cro Cro
    Inițiativa e buna
    Au gandit-o pe asta
    Mireasa are audiențe bune si asta e singura șansă e antenei stars de a intra in top 10 pe national cel puțin
  • Alex Alex
    Scrie ca telespectatorii pot sa participe la emisiune, in platou. La Mireasa e staff mare. Astia care se duc se vor testa? Sau dam cu covid in stanga si in dreapta? Ca asa se lauda? Ca e totul safe? Pai cum e safe daca vine oricine de pe strada pe baza de programare? Sau ii apara Gabriela? Ca e suficient de mare sa ii apere de covid pe toti pe o raza de 10 km?
  • Mile Mile
    Super ca le plac certuri la noi în țară
  • iulian iulian
    Nu e cea care face reclama la banda de slabit, dar e din ce in ce mai grasa? Sau nu e aceeasi care se injura cu fanii pe instagram? *** Marea vedeta cu care sigur Antena Stars va iesi din foame ;)))))))))
  • dana dana
    Aceasta vedeta reciclata de Antena Stars, pentru ca nu o mai dorea Kanal D, incepe un nou proiect. Probabil la "fel de succes" cum au fost si restul la Antena Stars. Intai au pus-o pe zi. Trebuia sa faca mult mai mult decat se facea pe intervalul de dinainte. Teapa. Apoi i-au dat o emisiune cu unii care stateau intr-o casa. La fel de "bun" proiectul. Voiau sa creeze personaje care sa "rupa" pe online. Au facut... nimic. Acum ii dau si aceasta emisiune. In PrimeTime. Oare va reusi sa faca ce ar trebui sa faca o emisiune anuntata cu surle si trambite? Sa creasca acel interval? nu cred. De fapt, pot paria. Las comentariul aici si mai vorbim peste o luna, doua. Nu are cum sa faca: ea e slaba, reciclata. Echipa e proasta. Aceeasi echipa care a facut si restul esecurilor ei la Antena Stars.

Trimite un comentariu

sus