Skip to main content

COMUNICAT. E-book gratuit - cadoul PortalMed pentru public, la un an de la lansare

 
COMUNICAT. E-book gratuit - cadoul PortalMed pentru public, la un an de la lansare

COMUNICAT. La împlinirea unui an de la lansare, platforma PortalMed oferă publicului larg sfaturi medicale de sezon, sub forma unui e-book care poate fi descărcat gratuit.

Publicitate

Specialiştii cu experienţă implicaţi în proiect s-au alăturat demersului de informare corectă şi completă despre cele mai frecvente boli şi afecţiuni care se manifestă în perioada de primăvară-vară, oferind, totodată, sfaturi despre prevenţie şi opţiuni terapeutice.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

PortalMed a apărut ca proiect la scurt timp după declanşarea pandemiei de COVID-19, propunându-şi să acopere nevoia tot mai crescută de conţinut medical online de calitate şi de informaţii obţinute din surse sigure şi de prestigiu.

Provocările acestei perioade de criză mondială au pus o mare presiune pe sistemele medicale, iar accesarea serviciilor de specialitate a devenit mai dificilă, dat fiind că o mare parte dintre instituţiile de profil au fost reorganizate, astfel încât să facă faţă numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Deşi un site medical nu poate înlocui vizita la medic, PortalMed şi-a propus să susţină în această perioadă publicul din România prin furnizarea de informaţii actuale, oferite de specialişti conectaţi la evoluţia ştiinţei şi medicinei: când este cazul să ne îngrijorăm, în cazul manifestării anumitor simptome, ce tip de modificări în stilul de viaţă ne pot fi de folos sau ce opţiuni terapeutice avem la dispoziţie, în cazul în care avem deja un diagnostic confirmat.

În completare, ştirile medicale publicate zilnic aduc cele mai proaspete informaţii din cercetare, studii clinice, comunicări oficiale şi noutăţi de pe întregul mapamond, atât medicale cât şi din domeniile conexe.

Portalmed a evoluat, în decurs de un an, de la o revistă medicală online la o platformă complexă, care a oferit tuturor celor interesaţi mai multe tipuri de conţinut, inclusiv emisiuni transmise live sau înregistrate, difuzate prin intermediul canalelor de social media, dar şi posibilitatea organizării de conferinţe sau workshop-uri online pentru specialişti.

Realizarea e-book-ului care oferă sfaturi medicale de sezon vine în completarea tuturor acestora, marcând nu doar un an de existenţă a platformei, dar şi extinderea acesteia către o nouă zonă de conţinut şi comunicare publică.

În plus, la sfârşitul lunii mai veţi putea urmări online „Evenimentul PortalMed – ediţia primăvară-vară”, la care vor participa medicii specialişti, alături de alţi invitaţi surpriză.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus