Skip to main content

COMUNICAT. Tot ce trebuie să ştii despre îndepărtarea cicatricilor post acnee cu laser

 
COMUNICAT. Tot ce trebuie să ştii despre îndepărtarea cicatricilor post acnee cu laser

COMUNICAT. Dacă eşti de părere că acneea e îngrozitoare, un adevărat coşmar fizic şi psihic, imaginează-ţi o viaţă în care tovarăş permanent îţi vor fi cicatricile provenite de la această afecţiune dermatologică. Vestea bună? Graţie tehnologiilor avansate ale prezentului, atât acneea, dar şi urmele sale pot fi vindecate.

Publicitate

Mai jos vom discuta despre cea mai eficientă metodă de îndepărtare a cicatricilor post acnee, şi anume laserul. Află cum funcţionează, care sunt riscurile şi contraindicaţiile sale, dar şi ce sfaturi îţi oferă dermatologii de la SKiN MedSpa pentru o recuperare completă. E timpul să te înarmezi cu cunoştinţe temeinice şi să pleci la drum perfect echipată către pielea ideală!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Laserul Fotona, inamicul numărul 1 al cicatricilor post acnee: cum funcţionează?

Când vine vorba despre metodele de tratament al cicatricilor post-acnee, atât estetica, dar şi dermatologia oferă răspunsuri pe măsura provocării. Fie că ne referim la peeling-uri chimice realizate la salon sau la domiciliu (cu acizi AHA şi BHA mai blânzi), la folosirea retinoizilor sau la proceduri precum dermabraziunea sau microneedling-ul, opţiunile de tratament sunt diverse.

Însă una dintre cele mai safe şi mai eficiente proceduri care îţi dăruieşte pielea netedă şi catifelată la care tânjeşti este tratamentul cu laser Fotona. Prin ce se deosebeşte? Vorbim despre un dispozitiv de ultimă generaţie, cu premii la activ, ce combină două lungimi de undă complementare (laser Er: YAG şi Nd: YAG), având aplicabilitate în estetică, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, chirurgie şi ginecologie.

Astfel, fie că visezi la un „resurfacing” cutanat care să te scape de riduri şi cicatrice şi pentru care laserul Erbium YAG este ideal sau îţi doreşti să ajungi în straturile mai profunde ale pielii, acolo unde acţionează laserul de tip Nd: YAG, Fotona este gata să îţi îndeplinească toate dezideratele.

Practic, ceea ce face acest dispozitiv atât de avansat este să încălzească straturile superficiale sau adânci ale pielii, cauzând leziuni minore şi stimulând astfel procesul natural de vindecare al organismului.

Vei vedea fermecată cum pielea se regenerează în timp, textura şi tonalitatea sa sunt ameliorate, iar cicatricile post-acnee, dar şi ridurile, hiperpigmentarea, cearcănele, vergeturile şi porii măriţi se estompează sau dispar.

Nu mai ai nicio speranţă şi consideri că vei fi obligată să trăieşti pentru totdeauna cu urmele de la acneea activă sau din adolescenţă? Laserul Fotona e gata să contrazică acest scenariu întunecat.

Bonus: dispozitivul este recomandat şi în cazul în care episoadele de acnee persistă, deoarece reduce inflamaţia de la nivelul tenului şi diminuează activitatea glandelor sebacee, scoţând la lumină pielea sănătoasă şi radioasă la care visai. Da, este posibil să trăieşti o viaţă în care nu mai există nici măcar amintirea acneei.

Ce se întâmplă în timpul procedurii? Doare tratamentul cu laserul Fotona?

Majoritatea clienţilor compară tratamentul cu laserul Fotona cu pleznirea pielii cu o bandă de cauciuc; uşor inconfortabil, dar nicidecum dureros. În timpul tratamentul vei resimţi o încălzire suportabilă şi senzaţia de piele care strânge.

Ştii însă că ne dorim să minimizăm orice neplăcere şi de aceea aplicăm o cremă anestezică cu o oră înainte de tratamentul propriu-zis, iar în timp ce laserul îşi face treaba punem în funcţiune un răcitor special numit chiller cryo care îţi garantează starea de bine.

După tratament vom continua să avem grijă cu dedicaţie de pielea ta şi te răsfăţăm cu comprese reci calmante şi/sau cu măşti de faţă răcoroase, cu antioxidanţi şi vitamine.

Dacă zona tratată este expusă la soare sau sensibilă, o putem acoperi cu un bandaj sau cu un plasture care grăbeşte vindecarea şi te scapă pe tine de orice bătaie de cap.

În medie, şedinţa de tratament cu laserul Fotona durează aproximativ 30 de minute.

Există riscuri după tratamentul cu laser?

Atunci când este executată într-un salon profesionist, procedura este extrem de sigură. Pielea poate prezenta roşeaţă, ca după o arsură solară sau iritaţii locale, ce dispar însă în 3 - 7 zile.

Te gândeşti la contraindicaţii? E recomandat să amâni întâlnirea cu laser dacă eşti însărcinată, dacă urmezi tratamente cu medicamente precum retinoizii (Sotret sau Roaccutane), antibioticele (Tetraciclina, Doxiciclina sau medicamentele antimalarie) ori anticoagulantele.

De asemenea, persoanele care suferă de boli fotosensibile, epilepsie, leziuni la nivelul pielii, herpes, dificultăţi de cicatrizare, cancer de piele sau alte afecţiuni dermatologice sunt sfătuite să evite laserul.

Ce trebuie să faci după tratamentul cu laserul Fotona?

Tratamentele de resurfacing executate cu laserul dau rezultate formidabile, dar te încurajează să fii mai grijulie cu pielea ta. Eşti pe punctul de a scăpa de cicatricile de la acnee, aşa că ajută-ţi tenul să se vindece mai repede şi mai uşor cu următoarele măsuri:

-foloseşte cremă de protecţie solară cu FPS 50+;
-aplică o cremă hidratantă reparatorie de câteva ori pe zi în primele 7 zile;
-schimbă şi îndepărtează pansamentul ţinând cont cu stricteţe de recomandările medicului;
-nu te expune la soare, dar nici nu frecventa piscina sau sauna timp de minimum 2 săptămâni după procedură.

Dacă nu ţii cont de aceste recomandări ale specialistului, te poţi supune riscului de hiperpigmentare, cicatrizare defectuoasă sau inflamaţii ale pielii. De asemenea, poţi încetini singură vindecarea, şi cine şi-ar dori aşa ceva?

Cât de repede vei vedea rezultatele?

Ştim cum e! De fiecare dată când urmezi o procedură de la care ai mari aşteptări, abia mai poţi face faţă nerăbdării. Vestea bună este că primele rezultate după tratamentul cu laserul Fotona apar rapid, la aproximativ 10 - 14 zile după procedură.

Vestea şi mai bună este că efectele în estomparea cicatricilor post-acnee se îmbunătăţesc în timp şi vei vedea cum pielea ta arată din ce în ce mai bine în următoarele 3 - 6 luni. Trebuie totuşi urmat protocolul prescris de dermatolog, de minim 4 şedinţe.

Aşadar, acum nu mai trebuie să înfrunţi singură ceea ce a lăsat acneea în urma sa, poţi îndepărta nesuferitele cicatrice cu ajutorul laserului Fotona.

Când îţi doreşti să te simţi mai bine în pielea ta, te aşteptăm la SKiN MedSpa!

În clinica noastră am adus cele mai recente şi mai eficiente tehnologii şi dispunem de unul dintre cele mai apreciate şi mai premiate lasere, gata să îţi reveleze tenul mult-iubit.

Programează-te acum la ☎️ 0729 740.704 sau pe mail la adresa [email protected]!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus