Skip to main content

COMUNICAT. Lucrezi de acasa? Iata de ce un sistem de aer conditionat multisplit este solutia perfecta pentru confort!

 
COMUNICAT. Lucrezi de acasa? Iata de ce un sistem de aer conditionat multisplit este solutia perfecta pentru confort!

COMUNICAT. Pandemia de coronavirus a schimbat total modul in care desfasuram majoritatea activitatilor personale si profesionale. Foarte multe persoane lucreaza in regim Work From Home, astfel incat acestea petrec foarte mult timp in propria locuinta in fiecare zi.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Indiferent daca ti-ai amenajat biroul intr-unul din dormitoarele apartamentului sau chiar in bucatarie, trebuie sa stii ca rezultatele pozitive din punct de vedere profesional pot veni numai daca mediul tau de lucru este unul confortabil.

Evident, nu vom discuta despre micile distractii care te pot “tine din treaba” atunci cand lucrezi de acasa, ci vom dezbate strict confortul asigurat de sistemul de climatizare. Astfel, daca a venit momentul sa inlocuiesti aparatul de aer conditionat pe care il ai sau inca nu ai montat un sistem care sa iti raceasca casa in sezonul calduros, acest articol este pentru tine! Vei descoperi cat de importanta este instalatia de racire si cat de mult te poate ajuta un aer conditionat multisplit sa depasesti zilele toride ale verii.

Atunci cand iti desfasori activitatea in regim de telemunca, locuinta ta este si camin, si spatiu de lucru. Tocmai de aceea, confortul pe care il resimti pe durata zilei va afecta nu numai calitatea vietii, ci si calitatea muncii tale.

Astfel, un sistem de aer conditionat multisplit poate asigura confort termic optim in mai multe incaperi ale locuintei in acelasi timp, oferindu-ti posibilitatea de a alege setarile de mediu pentru fiecare incapere in parte. Astfel, poti lucra fara griji din dormitor fara sa fie nevoie sa tii usa deschisa catre living, unde membrii familiei tale au activitati diverse.

Temperatura

In primul rand, gama de aparate de aer conditionat multisplit si single split asigura racirea spatiilor interioare. Indiferent de activitatea pe care o desfasori (sau eviti sa o desfasori), temperatura din incapere iti poate asigura confortul sau poate aduce un disconfort major.

In plus, laptopul, PC-ul, monitorul sau alte dispozitive electrice pot contribui la cresterea temperaturii din spatiul in care lucrezi.

Tocmai de aceea, instalarea unui aer conditionat multisplit iti va imbunatati nu numai conditiile de trai, dar si cele de lucru.

Umiditatea

Daca crezi ca numai temperatura ridicata este un factor de disconfort, trebuie sa stii ca, in realitate, exista un indice temperatura-umiditate care determina confortul resimtit.

Astfel, umiditatea relativa din aer iti poate influenta productivitatea in aceeasi masura cu temperatura.

Tocmai de aceea, trebuie sa stii ca sistemele de aer conditionat multisplit si single split au, pe langa functia de racire, si o functie de dezumidificare a aerului.

Calitatea aerului respirat

Cat de bine poti sa lucrezi (sau sa traiesti) intr-un mediu in care iti vine mereu sa stranuti, iti curge nasul sau ti se umezesc ochii? Calitatea aerului este deosebit de importanta atat pentru sanatatea ta si a familiei tale, cat si pentru confortul resimtit pe durata orelor de program WFH.

Daca te astepti ca unii alergeni sa fie prezenti in mediul exterior, propria locuinta este ultimul loc in care vrei sa ii intalnesti.

Filtrele deosebit de avansate ale gamelor moderne de sisteme de aer conditionat pot tine la distanta noxele, praful, alergenii si multe alte microorganisme si particule nocive. Evident, conditia de baza este sa cureti sau sa schimbi filtrele la intervalele recomandate de producator.

Daca vrei sa descoperi cele mai avansate sisteme de aer conditionat multisplit pentru a alege variante potrivita necesitatilor tale, consulta catalogul Vollmax! Te vei bucura atat de solutii tehnice optime, cat si de consultanta, garantie, montaj si servisare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus