Skip to main content

GALERIE FOTO. Breaking News pe linie: Putin a invadat Ucraina. Război în Europa. Pe toate toate posturile de ştiri şi nu numai

 
GALERIE FOTO. Breaking News pe linie: Putin a invadat Ucraina. Război în Europa. Pe toate toate  posturile de ştiri şi nu numai

GALERIE FOTO. Burtieră la minut. Breaking News pe linie în această dimineaţă, după ce armata rusă a invadat Ucraina atacând pe trei fronturi.

Publicitate

Încă de la prima oră toate posturile de ştiri au intrat pe program special, cu informaţiile momentului. Nu numai posturile de ştiri, dar şi canalele generaliste. Posturile de la noi, dar şi străine.

La Pro TV, Cătălin Radu Tănase şi Cosmin Stan au fost încă de dimineaţă, în studio. Şi la TVR 1, programul era, în această dimineaţă, numai despre războiul care a izbucnit în Ucraina. La fel pe Prima TV. La ora capturilor Paginademedia.ro (ora 8.00), pe Kanal D era teleshopping.

Paginademedia.ro vă prezintă, în capturi făcute în această dimineaţă, cu s-a văzut acest Breaking News, atât pe posturile româneşti (toate posturile de ştiri, de la Digi 24 şi Antena 3 la Aleph News), dar şi pe canalele de ştiri străine (de la CNN la Al Jazeera, toate relatau poate cel mai relevant Breaking News al ultimilor ani.

GALERIE FOTO. Posturile TV şi invadarea Ucrainei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Tvr e singurul post care a acoperit subiectul de la inceput, nicidecum de la 8, ci de la 5-6 dimineata...
  • jk jk
    Nectarie,poate 3.00 GMT.Adica 5 ora Romaniei/Ucrainei si 6 a Moscovei
  • jk jk
    DODO,aceeasi televiziune de importanta intergalactica dormea in papuci cand Iohannis era in direct cu declaratii.La fel Prima cu teleshoppingul cu bijuterii,National cu serialele lor de pe vremuri si Pro care avea reclame(bine,macar au recuperat imediat dupa si au dat declaratiile)
  • jk jk
    Da B.A.M. la 8 au facut pozele,invazia a inceput pe la 5-6
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    B.A.M atacul a fost anuntat la ora 3 dimineata. Atunci si Petrisor si majoritatea romanilor dormeau. De la 6 pe PRO TV si la restul nu stiu au inceput programele speciale. Probabil ca la 8 s-a trezit si Petrisor, e om.
  • DODO DODO
    cei mai profesionisti au fost cei de la aleph : ,, rusia a atacat rusia ,, ( pe la ora 16 )
  • B.A.M B.A.M
    Ca fapt divers:
    Ora 8 a fost ora invaziei sau ora în care v-ați gândit să faceți pozele?
    Practic, întreb:
    A început ÎNAINTE de ora 8????
  • B.A.M B.A.M
    Pitt, ce explozie din China? Din ce AN e filmarea? Din ce locație? Spune TOTUL, dacă tot începi.
  • Pitt Pitt
    Romania tv pune video cu explozia din China ce fake-news ***:)))
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @TurtuReaua, și TVR 2 care dă aceleași știri ca la TVR 1. TVR 2 are doar 2 jurnale pe zi, de la 12 și de la 18 și când dau la TVR 2 ori la ora 12, ori la ora 18, văd că sunt același știri date ca la TVR 1.
  • B.A.M B.A.M
    TurtuReaua, zi "Mersi!" că au avut totuși o ediție specială, și că nu au așteptat până la 14.
  • TurtuReaua TurtuReaua
    Presedintele TVR e in concediu. Stirile TVR arata jalnic conduse de eternii Oana Popescu si Dorin Muntean. Tara arde si baba se piaptana.
  • jk jk
    Antena 1 a avut o stire in acest sens la ora 07:00.De asemenea,Pro TV,pe durata emisiunii Vorbeste Lumea avea informatii pe o banda dintr-un colt al ecranului care rula cu informatii pe subiect

Trimite un comentariu

sus