Skip to main content

BURTIERE. Vlad Voiculescu demis. "Reziştii sunt turbaţi" "Coaliţia o dă-n Bar(n)a"

 
BURTIERE. Vlad Voiculescu demis. "Reziştii sunt turbaţi" "Coaliţia o dă-n Bar(n)a"

BURTIERĂ LA MINUT. Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost demis azi din funcţie. La fel secretarul de stat Andreea Moldovan. Ce burtiere au pus posturile de ştiri?

Publicitate

Antena 3 a încercat o glumă, după ce Dan Barna a fost numit interimar la sănătate: "Coaliţia o dă-n Bar(n)a din cauza lui Voiculescu", a pus Antena 3 pe burtieră.

România TV a pornit o "şarjă" de burtiere pe subiect: "Reziştii sunt turbaţi, cea mai cruntă lovitură". Sau "Vedeta rezist pleacă după ce a umilit un popor". Apoi se întreabă: "Voiculescu a plecat, cât mai rezistă Arafat?"

"Voiculescu, demis după lanţul de tragedii şi sfidări", a titrat România TV. O altă burtieră: "Acum: Voiculescu îşi face bagajele, azi a  fost demis".

România TV dă apoi legătura în Piaţa Victoriei, unde este un grup de persoane: "Protest masiv", repetă reporterul de la faţa locului, când pe burtieră se scrie "Reacţia străzii după demiterea lui Voiculescu".

Pe celelalte posturi de ştiri sunt burtiere neutre, care anunţă evenimentul: Vlad Voiculescu a fost demis, iar documentele de revocare au fost trimise preşedintelui Klaus Iohannis.

GALERIE FOTO. Demiterea lui Vlad Voiculescu pe burtierele posturilor de ştiri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bibortescu Bibortescu
    Iuli, ceva noutăți ai fiecare partid are

    Mile, ceva noutăți pe stirile de saptamana trecuta de joi, vineri, sambata si duminica cand comentezi postacule ?
  • Întrebare retorică pentru un Varan Userez Întrebare retorică pentru un Varan Userez
    Tot de "o democrație adevărată" ține și ordinul de ministru care facilita carantinarea, pe care userezii tăi l-au publicat direct în MO, fără să se consulte cu nimeni sau să scoată vreo vorbuliță la conferința de presă dinaintea publicării?

    Așa e, nu e absolut deloc nevoie de voi la guvernare. Dimpotrivă, sunteți chiar mai toxici decât pesedeii și pedeleii. Puteți ieși oricând doriți, ca să vă puteți dedica în întregime activității voastre favorite, *** pe feisbuc.
  • Mile Mile
    Iuli, ceva noutăți ai fiecare partid are
  • Varanu' Varanu'
    Ati vazut ce bine au prins banii publici pompati in anii trecuti de PSD si PNL in televiziuni? De la Prelipceanu (Digi) la Gadea (A3), moderatorii i-au luat la suturi pe cei de la USRPlus in prime time. Ca daca nu accepta tot ce vor cei de la PNL tradeaza "interesul national", ca PNL si Catzu sunt buni, ca "economia nu trebuie sa sufere" etc. Eu nu mai inteleg de ce e nevoie de cei de la USRPlus in guvern, dupa ce au fost linsati miercuri seara.
    PS. La Realitatea si B1 nu am vazut nici un reprezentant al USRPlus invitat, erau doar plutoane de executie de la PNL, PSD, Monica Pop etc.
    Probabil asa se intampla la televiziunile de stiri din orice democratie adevarata. :)
  • Iuli Iuli
    @Serban Pascu, nu se face nimic pentru că nu avem CNA pentru următoarele săptămâni :)

    Antena3 și RomâniaTV au demonstrat că sunt oficial trompetele PSD.

    ***
  • DODO DODO
    oare ce burtiere au fost cind zburau guvernele psdragnea ?
  • SERBAN PASCU SERBAN PASCU
    Dumnezeule ce titluiri de tot ra.... . Chiar nimeni nu le face nimic ???
  • Andrei Andrei
    BURTIERA DE IERI A ANTENEI 3 "ȘO SOC ȘI GROAZĂ LA COMISIA JURIDICĂ" :))
  • ONe ONe
    Galerie foto.Undè sunt pozele? :)))

Trimite un comentariu

sus